Google Stadia Cloud Gaming nu beschikbaar op de nieuwste LG Smart TV’s

0 reacties

LG heeft bekendgemaakt dat Googles cloud gaming service Stadia beschikbaar wordt op zijn smart tv's met webOS 5.0 en webOS 6.0 (ofwel televisies geïntroduceerd in 2020 en 2021) in 22 landen. LG's ondersteuning van Stadia gameplay op zijn televisies moet je directe toegang geven tot de nieuwste games in de service.

Google Stadia is inmiddels terug te in de LG Content Store in alle 22 landen waar het platform momenteel beschikbaar is en bevat meer dan 200 games zoals Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin's Creed: Valhalla, Hitman 3 en Baldur's Gate 3. Daarnaast moet Stadia toegang geven tot een groeiende lijst van gratis games en demo's, die allemaal speelbaar zijn met een compatibele controller. Zowel de Google service als de nieuwere LG smart tv’s bieden ondersteuning voor tot 4k hdr graphics, 60 fps gameplay en 5.1 surround sound.

LG claimt dat zijn oled tv's met zelfoplichtende pixels moeten zorgen voor hdr-beeldkwaliteit, diepere zwarttinten en precieze kleuren, terwijl de 1ms responstijd en lage input lag ze prima geschikt moeten maken voor gaming.

Bron: LG

« Vorig bericht Volgend bericht »
0