Scuf Gaming komt met drie custom Reflex-controllers voor PS5 en PC

6 reacties

Scuf Gaming, het dochterbedrijf van Corsair dat bekend staat om luxe modulaire gamecontrollers voor consoles en pc, heeft na modellen voor de Xbox Series X en S ook custom controllers voor de PlayStation 5 aangekondigd. Het gaat om de Reflex, de Reflex Pro met antislip-grip en een extra lichte FPS-uitvoering zonder trilmotoren, waarbij de adaptive triggers vervangen zijn door instant triggers. Deze activeren zodra de trekker wordt overgehaald en moeten een snellere reactietijd in competitieve shooters opleveren.


De Scuf Reflex, Reflex Pro en Reflex FPS.

Alle drie de modellen beschikken over vier verwijderbare paddles aan de achterkant, die op de controller geprogrammeerd kunnen worden en met een druk op de knop omgeschakeld kunnen worden. De losse knop voor profielen maakt het eenvoudig te wisselen tussen drie instellingen voor verschillende games.

In eerste instantie zal enkel een zwarte optie beschikbaar zijn, andere kleuren volgen later, net als een reeks aan vervangbare faceplates, joysticks en gekleurde randen. De draadloze controllers hebben een via usb-c oplaadbare batterij en zijn compatibel met de PlayStation 5 en pc's met Windows 7 of nieuwer. De prijzen voor de Scuf Reflex en Reflex FPS zijn respectievelijk 220 en 270 euro. Op de website wordt een vanafprijs van €0,00 vermeld voor de Scuf Pro, wat uiteraard nog bijgewerkt moet worden.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0