ECS introduceert LIVA Z3 en Z3E next-gen Mini PC's

18 reacties

ECS meldt met de LIVA Z3 en Z3E twee krachtige en energiezuinige multi-tasking mini pc’s van de nieuwe generatie op de markt te brengen. De kleintjes pc zijn voorzien van Intel Jasper Lake Pentium en Celeron processoren, tot 16 GB ddr4 dual-channel geheugen en zijn uitbreidbaar via de M.2 socket.

De nieuwe systemen zijn ook uitgerust met de 802.11ax-technologie voor draadloos, ondersteunen dual-screen output via hdmi 2.0 en mini DisplayPort met een tot 4K hoge resolutie. De LIVA’s zijn niet alleen geschikt voor kantoren (op afstand), online leren en home entertainment, maar volgens de maker ook een alternatieve optie voor slimme digitale bewegwijzering, slim onderwijs of een self-service kiosk.

De Z3 en Z3E zijn zoals eerder al gemeld uitgerust met Intel Pentium en Celeron processoren, bieden 128 GB eMMC opslag en zijn voorzien van 16 GB ddr4 dual-channel geheugen. Daarnaast is gedacht aan de M.2 pcIE 2280 interface voor ssd en wordt voorzien in de 2,5" sata interface voor hdd/ssd.

Naast 802.11ax wlan zijn beide modellen voorzien van een gigabit lan-poort (RJ45) en bluetooth 5.0, terwijl schermen met 4k-resolutie tegelijkertijd kunnen worden verbonden via hdmi 2.0 en mini DisplayPort. Beide systemen bieden verder usb 3.2 gen 2 type-c, drie keer usb 3.2 gen 1 en een usb 2.0 poort.

Bronnen: Guru 3D, ECS, ECS

« Vorig bericht Volgend bericht »
0