Biostar brengt Ryzen 5000-bios uit voor A320-borden en trekt hem vervolgens weer in

5 reacties

De afgelopen tijd hebben we ondersteuning voor AMD's Ryzen 5000-cpu's naar verschillende moederborden met 300-serie chipsets zien komen. MSI bracht vorige week nog een bios-update uit voor X370- en B350-borden, Gigabyte en Asus kwamen een maand eerder al met ondersteuning voor A320-modellen. Ook Biostar lijkt mee te willen doen, maar vooralsnog gaat dat niet heel soepel.

Het merk heeft ondersteuning voor de Vermeer-processors uitgebracht voor zijn A320MH en dit via een persbericht wereldkundig gemaakt. Echter blijkt de supportpagina voor het bord in kwestie al snel weer bijgewerkt te zijn om alle verwijzingen naar de update te verwijderen. Bios-versie A32ESB17, op basis van Agesa 1.2.0.3C

Biostar A320MH
De Biostar A320MH.

VideoCardz kreeg de volgende reactie van het pr-bureau waar Biostar mee samenwerkt:

“Thanks for the email, we just checked with BIOSTAR and they informed us due to some reasons, they removed the update for now, we are very sorry we didn’t get the latest update from them.”

Voorlopig moeten gebruikers van de A320MH dus nog even geduld hebben voordat ze een Zen 3-processor op hun bord kunnen steken. Wanneer de update weer live zal gaan is niet duidelijk.

Bron: VideoCardz

« Vorig bericht Volgend bericht »
0