CES: Samsung combineert draagbare projector en slimme speaker met The Freestyle – Update europrijs

24 reacties

Update 21-01-2021, 15:23 –

Zoals beloofd kan The Freestyle inmiddels worden gepre-ordered. Naast de officiële Samsung-website is de projector ook gespot bij verschillende webshops in de productvergelijker. Hij heeft een adviesprijs van 999 euro en moet vanaf 13 februari beschikbaar zijn in de Benelux.

Origineel bericht 05-01-2022, 11:21 -

Samsung heeft The Freestyle onthuld, een lichtgewicht projector die tegelijkertijd dienst kan doen als slimme luidspreker en sfeerverlichting. Hij weegt 830 gram en kan tot 180 graden draaien, waardoor gebruikers eenvoudig overal beelden in hoge kwaliteit kunnen projecteren - waaronder tafels, vloeren, muren of plafonds.

The Freestyle past automatisch het beeld aan op basis van het gebruikte oppervlak, terwijl de 360°-luidspreker een goede geluidservaring moet bieden voor alle aanwezigen. Wanneer het apparaat geen beelden projecteert, kan hij dankzij de omgevingsmodus en doorschijnende lensdop ingezet worden als sfeerverlichting. Bovendien kan de slimme speaker muziek koppelen aan deze visuele effecten.

De projector beschikt over ingebouwde streamingdiensten en functies voor spiegelen en casten. Hij is geschikt voor zowel Android- als iOS-toestellen, bovendien worden verschillende spraakassistenten zoals Bixby en Amazon Alexa ondersteund. De prik wordt geleverd door een externe accu via usb type-c, die afzonderlijk verkrijgbaar is. 

Op 20 januari starten pre-orders voor de Nederlandse markt, gevolgd door de release op 14 februari. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft geen europrijs genoemd, de Amerikaanse Samsung-website meldt een adviesprijs van 900 dollar. 

Bronnen: Samsung (1), (2)


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Samsung The Freestyle SP-LSP3BL

Samsung The Freestyle SP-LSP3BL

  • 300 : 1

€ 789,63

5 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0