Microsoft test aangepaste Alt + Tab-interface in Windows 11 Insider-build

2 reacties

Afgelopen maand hebben we bericht over de Insider Preview Build 22523 van Windows 11, waarbij Microsoft snap groups zichtbaar heeft gemaakt in de Taakweergave en in het Alt + Tab-scherm. Inmiddels heeft de ontwikkelaar Build 22526 beschikbaar gemaakt in het Dev-kanaal, waaruit is gebleken dat de Alt + Tab-interface verder wordt aangepast.

Windows Latest heeft namelijk vastgesteld dat de feature meer doet denken aan de Windows 10-variant, maar met een opgefrist uiterlijk. Waar Alt + Tab momenteel het volledige scherm inneemt bij Windows 11-gebruikers, wordt de functie in versie 22526 opnieuw als een venster getoond. Voorlopig krijgen enkel bepaalde Insiders de nieuwe variant te zien, al heeft de YouTuber Tech Based een manier gevonden om deze alvast in te schakelen in de voorgenoemde Dev-build.

Aangezien Microsoft momenteel naar eigen zeggen experimenteert met het tonen van de nieuwe Alt + Tab-interface, zal het nog een tijdje duren vooraleer deze aanpassing wordt doorgevoerd naar het grote publiek. 

Bronnen: Microsoft, Windows Latest, Tech Based (YouTube)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0