Sponsored: Doe mee en win een 50-inch-tv van LG!

0 reacties

Films, series en je favoriete games bekijk je het liefst groots, op een televisie. LG heeft een omvangrijk gamma aan modellen, zodat je altijd aan je trekken komt. Het merk biedt televisies die zijn voorzien van de geliefde oledtechnologie, maar je kunt er ook bij terecht voor de innovatieve QNED MiniLED-technologie waarmee je profiteert van uitstekende details en perfecte helderheid. Jij maakt nu kans om een 50-inch-televisie van LG te winnen. Het enige dat je hoeft te doen, is een aantal vragen beantwoorden over de nieuwste modellen van dit merk!

Jouw games perfect op oled

LG is dé fabrikant achter de oledtechnologie. Hierdoor weet je zeker dat bij de televisies van dit merk het uiterste uit deze schermen wordt gehaald. Met OLED Evo gaat LG een stap verder, en dat zie je terug bij de G1-serie. De televisies in deze serie hebben een prachtig slank design dat het mogelijk maakt om ze als een schilderij aan je wand te hangen. Deze televisies zijn niet alleen mooi, ze bieden ook een nóg hoger kleurbereik en helderheid. Dat betekent dat je ook bij veel buitenlicht overdag naar een sportwedstrijd of race kunt kijken en niets hoeft te missen. Maar ook in combinatie met je console of game-pc komen deze modellen tot hun recht. Wist je dat de responstijd maar 1ms is? 

Daarnaast bieden de LG OLED Evo-modellen Nvidia G-Sync en AMD FreeSync. Daarmee ben je er zeker van dat je niets van de actie in je favoriete games hoeft te missen. Bovendien is zelfs HDMI 2.1 ingebouwd. Wil je een soundbar aansluiten, dan profiteer je van het gemak van eARC; dat is natuurlijk ook standaard bij een LG OLED Evo-televisie. Een ander, niet onbelangrijk detail voor gamers is dat deze televisies nauwelijks blauw licht uitstralen. Hierdoor ben je ook na een urenlange gamingsessie niet vermoeid.  

QNED MiniLED 

LG zet een volgende stap met zijn QNED-televisies. Hierbij wordt het uiterste uit de Quantum Dot NanoCell-technologie gehaald. Dankzij deze techniek is een hoog detailniveau en een fantastisch kleurenspektakel gegarandeerd. Achter het paneel zijn maar liefst 30.000 minileds gemonteerd die in 2500 unieke zones zijn verdeeld. Hiermee kun je van optimale hdr-resultaten profiteren, met fel licht in de zones waar het nodig is, en donkerheid waar het moet. Met QNED komen films, games en series perfect tot hun recht.

Actie: maak je dromen waar en profiteer van een korting tot 2000 euro bij de aanschaf van een LG-tv. Klik hier om de actie direct te bekijken.

Win een 50-inch-tv van LG

Jij maakt vandaag kans om een 50 inch LG-tv te winnen. Vul dit formulier in en wellicht ontvang je binnenkort deze prachtige prijs. Deelnemen is mogelijk tot 17 jan 2021 08:00 uur

« Vorig bericht Volgend bericht »
0