Noctua stelt opvolger NH-D15-koeler en witte fans uit naar eind 2022

4 reacties

Naar goede gewoonte heeft Noctua een nieuwe roadmap op zijn website geplaatst, waarin de geplande producten van het komende jaar aan bod komen. Zoals we inmiddels van de Oostenrijkse fabrikant gewend zijn, hebben verschillende koeling-gerelateerde oplossingen vertraging opgelopen. 


De Noctua-roadmap voor het komende jaar.

Zo zijn zowel de langverwachte opvolger van de NH-D15-processorkoeler als de onaangekondigde bureau-ventilator met een kwartaal uitgesteld, bovendien komen de witte fans ten vroegste een half jaar later uit. De voorgenoemde producten worden allemaal in het vierde kwartaal van dit jaar verwacht. 

Waar de roadmap van oktober vorig jaar de komst van een dunne 60mm-ventilator aangeeft (Q2 2022), lijkt deze momenteel van de planning te zijn verdwenen. Er is dan wel weer een nieuwe koeler opgedoken, die geschikt moet zijn voor de volgende generatie Intel Xeon-processoren. Verder zijn zowel de 24V/12V-omvormer als de 8-way fanhub wederom een kwartaal opgeschoven.

De 24V-fan van 40 millimeter en de 120mm-towerkoeler met dubbele heatsinks zijn de enige sku's die zijn vrijgesteld van vertragingen. Laatstgenoemde moet de eerste cpu-koeler zijn van het bedrijf die twee 120mm-fans combineert met evenveel koeltorens.

Bron: Noctua

« Vorig bericht Volgend bericht »
0