Nieuwe kast met mesh en rgb bij Sharkoon

4 reacties

Ben je op zoek naar een nieuwe kast voor je hardware, dan vind je een nieuwe keuzemogelijkheid bij Sharkoon. Het bedrijf heeft een nieuwe kast op de markt gebracht, op basis van een van haar meest populaire modellen. De nieuwe TG4M RGB is voorzien van een mesh-voorzijde waardoor de luchtdoorvoer wordt verbeterd. De behuizing wordt standaard geleverd inclusief vier 12cm-fans en heeft een relatief compact formaat.

De TG4M heeft geen glazen voorpaneel, maar een gril en dat zorgt ervoor dat de airflow verbeterd is. De lijnen van de TG-serie zijn duidelijk te herkennen in dit nieuwe model. Wanneer je eens systeem in deze kast bouwt, dan kun je gebruikmaken van de rgb-mogelijkheden van de vier fans die Sharkoon al heeft ingebouwd, een rgb-controller wordt standaard meegeleverd.

De kast is voorzien van een glazen zijpaneel waarmee je het binnenwerk kunt bekijken. In het wervende persbericht geeft de fabrikant aan dat de bekabeling eenvoudig uit het zicht gelaten kan worden waarmee je een cleane look kunt realiseren. Aan de onderkant vind je een stoffilter, dat eenvoudig verwijderd kan worden.

De afmetingen van de TG4M zijn: 45,5x20x43cm: groot genoeg voor een krachtige configuratie. Grafische kaarten kunnen maximaal 37,5 cm lang zijn, en processorkoelers 16cm hoog. Verder kun je een 26,5 cm lange voeding kwijt. Er is ruimte voor twee harde schijven, vier ssd’s.

De TG4M RGB kost 74,90 euro en is per direct verkrijgbaar.

Bron: Sharkoon


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Sharkoon TG4M RGB Window Black

Sharkoon TG4M RGB Window Black

  • Mini-ITX Tower
  • ATX
  • Zwart
  • Venster

€ 74,90

3 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0