Sharkoon Skiller SGH50-gamingheadset is gericht op hoog comfort

0 reacties

Sharkoon heeft met de Skiller SGH50 een nieuwe gamingheadset geïntroduceerd. Volgens de fabrikant ligt de nadruk vooral op het draagcomfort, al geniet de koptelefoon wel Hi-Res Audio-certificering. Hierdoor moet hij ideaal zijn voor zowel gamen als voor het beluisteren van muziek.

De SGH50 is uitgerust met 50mm-drivers. Hij heeft een frequentiebereik van 10 Hz tot 40 kHz en een impedantie van 55 ohm.  De over-ear oorschelpen zijn bedekt met zacht synthetisch leer, terwijl de hoofdband zich automatisch aan het hoofd van de gebruiker aanpast. Hierdoor moet de headset urenlang comfortabel kunnen worden gedragen. 

De afneembare microfoon maakt gebruik van een flexibel armpje en is uitgerust met een plopkapje. Qua frequentierespons gaat hij van 100 tot 10.000 Hz. Met behulp van een inline-controller op de kabel kan de microfoon worden gedempt, ook het geluidsvolume kan hiermee worden bediend. 

De nieuwe Skiller-hoofdtelefoon wordt verbonden door middel van een 3,5mm-kabel en komt met een extra verlengkabel en splitter – wat handig moet zijn voor wie geen vrije combijack heeft. De SGH50 krijgt een adviesprijs van 60 euro en is per direct beschikbaar.

Bron: Sharkoon


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Sharkoon Skiller SGH50 black

Sharkoon Skiller SGH50 black

  • Microfoon geïntegreerd

€ 49,99

2 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0