Razer onthult Hello Kitty and Friends-randapparatuur

5 reacties

Goed nieuws voor de Hello Kitty-fans onder ons: Razer heeft zijn nieuwste randapparatuur onthuld, die op het populaire Japanse katje is gebaseerd. Tot de aangekondigde Hello Kitty and Friends-producten behoren een muis en bijbehorende muismat, een draadloze hooftelefoon, een bureaustoel en een lendenkussen. 

Allereerst hebben de bestaande DeathAdder Essential-muis en Goliathus Medium-muismat een likje roze en witte verf gekregen. Deze relatief bescheiden muis heeft een gevoeligheid van 6.400 dpi en is voorzien van twee zijknoppen. De onderkant van de muismat heeft dan weer een rubberen antisliplaag en gestikte zijkanten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over rafelingen.

Vervolgens komt de draadloze Kraken BT-koptelefoon aan bod, die met witte katoortjes en een roze strik is uitgerust. Hij is voorzien van 40mm-drivers en twee ingebouwde beamforming microfoons. De Kraken BT wordt verbonden via Bluetooth 5.0 en heeft een maximale accuduur van 50 uur. Verder geeft de fabrikant aan dat zowel de oortjes als earcups over instelbare Chroma Rgb-verlichting beschikken.


Tot slot zijn we bij de custom Iskur X-gamingstoel en het afzonderlijk verkrijgbaar lendenkussen beland. Eerstgenoemde is bedoeld voor mensen met een lengte tussen 170 en 190 centimeter en een gewicht tot 134 kg. Ten opzichte van de duurdere Iskur kunnen de armsteunen van de X-versie slechts twee kanten op. De rugleuning en de hoogte van de stoel is dan wel weer volledig aanpasbaar.

   

De combo-pack met de muis en muismat zal voor 60 euro van eigenaar wisselen, Razers website geeft aan dat deze ‘binnenkort’ moet beschikbaar zijn. De headset en lendenkussen zijn wel verkrijgbaar, voor respectievelijk 120 en 60 euro. Op moment van schrijven is de bureaustoel niet terug te vinden bij de Europese Razer-webwinkel, in de Verenigde Staten kan hij vanaf midden februari gepre-ordered worden voor 500 dollar. 

Bron: Razer

« Vorig bericht Volgend bericht »
0