Windows 10 21H2 wordt nu uitgerold op basis van machine learning

26 reacties

Microsoft is begonnen met de automatische uitrol van de November Update voor Windows 10, met versienummer 21H2. Dit geldt voor machines die nu Windows 10 20H2 gebruiken, waarvan in mei 2022 de ondersteuning afloopt. De automatische updates vinden plaats op basis van een machine learning-algoritme dat bepaalt welke devices klaar zijn voor de upgrade. Dit moet een soepele ervaring leveren, aldus het bedrijf.

De update is al beschikbaar voor geselecteerde apparaten met Windows 10 versie 2004 of nieuwer. Deze kunnen handmatig bijgewerkt worden via Windows Update. Er zijn weinig nieuwe functies in 21H2, geen enkele van de aanpassingen zal op veel gebruikers een merkbaar effect. Informatie over de aanpassingen in deze update is te vinden in onze samenvatting die in oktober 2021 gepubliceerd is.

 21H2 zal tot 13 juli 2023 ondersteund worden. Dan zal een overstap naar Windows 11 voor veel gebruikers de volgende stap zijn in het plan van Windows om zo veel mogelijk klanten naar het nieuwe besturingssysteem over te zetten.

Bron: Windows Central

« Vorig bericht Volgend bericht »
0