Crytek kondigt Crysis 4 aan met korte trailer, zoekt naar ontwikkelaars

18 reacties

Na de remasters van de originele Crysis-trilogie, heeft Crytek-ceo Avni Yerli bekendgemaakt dat de ontwikkelaar bezig is met een nieuwe game in de bekende serie. Door middel van een blogpost en een kleine trailer wordt Crysis 4 aangekondigd, al zijn er op dit moment nog niet veel details bekend.


But can it run Crysis (4)?

Zo geeft de titel van de YouTube-video aan dat de naam Crysis 4 nog niet vast staat en deze dus te allen tijde kan worden gewijzigd. Daarnaast meldt Yerli dat de game zich momenteel in een vroeg stadium van ontwikkeling bevindt en “het wel nog even zal duren” vooraleer spelers ermee aan de slag zullen kunnen gaan. Volgens de woorden van Yerli gaat het in ieder geval om een echte next-gen shooter, naarmate de ontwikkeling vordert zal men meer details vrijgeven.

Verder doet de blogpost ook dienst als vacature advertentie: Crytek is namelijk op zoek naar ontwikkelaars die in het Duitse Frankfurt aan de slag kunnen gaan, al zijn er eveneens enkele vacatures in de vestigingen van Istanbul en Kiev. Tot slot wordt er ook nog gewerkt aan Hunt: Showdown, spelers kunnen later dit jaar en later nog “een aantal geweldige dingen” verwachten. 

Bron: Crytek

« Vorig bericht Volgend bericht »
0