LinkBuds S: Sony claimt kleinste en lichtste ANC-oortjes ter wereld

14 reacties

Zoals we je afgelopen april hebben gemeld, heeft Sony met zijn nieuwe LinkBuds S ANC-oortjes het donutonwerp van de eerder verschenen LinkBuds losgelaten en is het teruggekeerd naar een vrij traditioneel ontwerp. Daar stelt het bedrijf tegenover dat de nieuwe S-uitvoering (WF-LS900) kleiner en lichter is dan vergelijkbare modellen.

De in-ears bieden zoals gezegd actieve ruisonderdrukking, ondersteunen High-Resolution Audio Wireless, wegen slechts 4,8 gram per stuk en zijn uitgerust met een accu die tot 20 uur zijn werk moet kunnen doen. Na één keer opladen moet de hoofdtelefoon weer tot zes uur meegaan, waarbij aangetekend dat het niet duidelijk is of deze waarde ook wordt gehaald wanneer ANC is geactiveerd. De kleine hoofdtelefoon is verder uitgerust met een driver met een diameter van vijf millimeter, die, zo stelt de maker, garant moet staan voor krachtige bas en heldere stemweergave.

De LinkBuds S zijn verder IPX4-gecertificeerd en moeten daarmee bestand zijn tegen spatwater en zweet, zodat ze ook in de regen of tijdens het sporten kunnen worden gebruikt. De verbinding met het hostapparaat verloopt via bluetooth 5.2 en er wordt onder meer voorzien in Adaptive Sound Control, waarmee de weergave automatisch wordt aangepast.  De geïntegreerde microfoons worden ook gebruikt voor de zogenaamde Speak-To-Chat functie, zodat het afspelen van muziek desgewenst automatisch wordt gestopt wanneer je een gesprek begint.

De Sony LinkBuds S worden binnenkort op de markt verwacht voor 199 euro en zullen dan verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, wit en beige.

Bron: Winfuture

« Vorig bericht Volgend bericht »
0