MiniLED 27-inch QHD-monitor met 240 Hz, KVM en HDR1000 bij AOC Agon

1 reactie

AOC heeft zijn assortiment gamingmonitoren aangevuld met de Agon Pro AG274QZM. Dit high-end model is uitgerust met een 27-inch ips-paneel dat 1440p combineert met een refreshrate van 240 Hz. Dankzij de miniled-achtergrondverlichting met 576 dimzones behaalt het scherm hdr1000-certificering, alsook een piekhelderheid van 1.200 nits. Deze krachtige specificaties gaan gepaard met een passend prijskaartje: de Agon Pro AG274QZM zal beschikbaar zijn vanaf juni 2022, voor een adviesprijs van 1.299 euro.

De monitor biedt gtg-responstijden van 1 ms, terwijl Nvidia’s G-Sync tearing en haperingen moet tegengaan. Wat het kleurbereik betreft wordt naar eigen zeggen 97% van dci-p3 gedekt, alsook 100% van de ntsc-kleurruimte. Met behulp van de meegeleverde QuickSwitch-afstandsbediening kunnen instellingen snel worden gewijzigd, terwijl de verwijderbare kap moet helpen om omgevingslicht te weren.

De ingebouwde usb-hub bestaat uit vier downstream type-a-poorten en een type-c-connector, die 65W-laden ondersteunt. Er is ook een kvm-switch van de partij, waardoor twee computers met hetzelfde toetsenbord en muis kunnen worden bediend. Het beeld wordt verzorgd door tweemaal hdmi 2.1 en displayport 1.4, terwijl enkele 3,5mm-aansluitingen en twee 5W-speakers het geluid voor hun rekening nemen.


Aangezien het om een gamingmodel gaat, heeft AOC ervoor gekozen om de achterzijde met enkele instelbare rgb-strips uit te rusten. Daarnaast kunnen gebruikers kiezen uit twee icoontjes die onder het scherm worden geprojecteerd. Verder voorziet de afneembare standaard in kantelen, zwenken, draaien en in de hoogte verstellen. 

Bron: AOC

« Vorig bericht Volgend bericht »
0