Project Stealth van Gigabyte en Maingear verbergt alle kabels

6 reacties

Gigabyte en Maingear zijn een samenwerking aangegaan om pc-gebruikers te helpen aan een casebuild met minder zichtbare kabels en connectoren. Ze brengen een assemblagekit uit onder de naam Project Stealth, naast Stealth custom gaming pc's.

Project Stealth bestaat uit een moederbord, videokaart en een computerbehuizing. Het Z690 Aorus Elite Stealth moederbord verplaatst alle connectoren zoals atx-voeding, cpu-voeding, ventilatoren, usb, audio, voorpaneel, enz. naar de achterkant van het moederbord, ontworpen om kabelbeheer en installatie te vereenvoudigen. De RTX 3070 Gaming OC Stealth heeft een ontwerp waarbij de pci-express-stroomconnectoren naar de achterkant worden verplaatst. Tenslotte is de Aorus C300G Stealth-behuizing voorzien van op maakt gemaakte uitsparingen, voor een gemakkelijke kabelgeleiding en eenvoudige montage.

Stealth Gaming PC

Om het nog makkelijker te maken komt Maingear met de Stealth Gaming pc, een volledige oplossing met alle Stealth-componenten reeds geïntegreerd. De pc komt beschikbaar in meerdere configuraties, met ddr5-geheugen, en bijvoorbeeld pci-express 4.0 nvme m.2-ssd's. Elke desktop wordt gebouwd door Mainstream in New Jersey, in de Verenigde Staten.

Volgens het persbericht van Gigabyte zijn de componenten reeds beschikbaar, maar ze zijn nog niet opgedoken in onze productvergelijker.

Bronnen: Gigabyte, Gigabyte (2)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0