Kuo: oplaadcase AirPods Pro 2 heeft Lightning-connector, geen USB-C

0 reacties

Ming-Chi Kuo voorspelt dat de aankomende AirPods Pro 2 zullen gebruikmaken van Apples eigen Lightning-connector. Daarnaast geeft de bekende Apple-analist aan dat de massaproductie in de tweede helft van dit jaar zal plaatsvinden in Vietnam, met een verwachte releasedatum van september/oktober 2022.


Eind vorig jaar zijn er afbeeldingen opgedoken van de vermeende AirPods Pro 2.

Volgens Kuo heeft Apple voor Vietnam gekozen om zijn productie te diversifiëren, daarnaast zou het opzetten van faciliteiten in dit land in plaats van India ook voor minder potentiële geopolitieke risico’s zorgen. De fabricage en het verfijnen van prototypes zou wel nog steeds op Chinese bodem plaatsvinden, omdat het niet eenvoudig zou zijn om een volledige productiesite buiten China op te zetten.

Terwijl Apple na veel protest toch van plan lijkt te zijn om volledig over te schakelen naar usb type-c, zal het mogelijk nog enige tijd duren vooraleer dit daadwerkelijk het geval zal zijn. Eerder deze maand heeft Kuo verkondigd dat de Amerikaanse fabrikant pas in de tweede helft van 2023 de eerste iPhone met usb-c zal uitbrengen – de vermeende iPhone 15.


De EU wil met usb-c een universele laadstandaard opleggen voor mobiele apparaten.

Bronnen: Ming-Chi Kuo (Twitter), (2)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0