Antec heeft een kanon van een computerbehuizing gemaakt

9 reacties

De Cannon is Antecs nieuwste semi-open computerbehuizing. Het unieke uiterlijk is gemaakt voor gamers en enthousiastelingen en heeft plek voor extended-atx builds. Het geheel is opgetrokken uit aluminium en gehard glas. Er is plek voor vier radiatoren en tot twaalf 120mm casefans. De videokaart kan aan de voorkant worden geplaatst, maar ook aan de zijkant.

Er is plek voor drie 360mm radiatoren tegelijkertijd, die op vier plekken kunnen worden geplaatst. Aan de voorzijde is er plek voor een 360mm radiator met een dikte van 45 mm. Aan de zijkant een radiator van 360 mm en 60mm dikte en tenslotte aan de achterzijde een van 420 mm met een dikte van 45 mm.

Er wordt een bracket meegeleverd voor een 2,5-inch ssd en 3,5-inch hdd. De 2,5-inch bracket biedt plek aan twee ssd's. De voeding mag een lengte hebben van 270 mm. Siliconen kussens voorkomen krassen op de behuizing of voeding.

Voor wat betreft casefans is er pek voor drie 120mm fans aan de voorkant, zes aan de achterkant en drie 120mm/140mm fans aan de achterkant. Plek voor kabelmanagement is er in het midden en aan de onderzijde van de behuizing. Een pci-express 4.0 riser-kabel wordt meegeleverd. Dankzij een meegeleverde bracket kan de videokaart vervangen worden voor een waterpomp. 

Antec levert de Cannon voor een adviesprijs van 495 euro.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0