Drietal nieuwe Oppo Enco oortjes bedienen high-end-, midrange- en instapmarkt

0 reacties

OPPO breidt zijn Enco hoofdtelefoonlijn uit met drie nieuwe modellen. Met de Enco X2 (€ 199,-), Air 2 Pro (€ 79,-) en Air 2 (€ 69,-) stelt het bedrijf alle marktsegmenten te bedienen, van high-end tot instap.

De speakers van de Enco X2 zijn ontwikkeld in samenwerking met Dynaudio. De volgens Oppo high-end stereotechnologie is verwerkt in de luidsprekers van de hoofdtelefoon en moeten het SuperDBEE akoestisch systeem tot stand brengen. Daarnaast is de hoofdtelefoon voorzien van Hi-Res draadloze audiocertificering en de nieuwe Low Latency High-Definition Audio Codec (LHDC) 4.0. Omgevingsgeluiden moeten worden gedempt met behulp van, zo claimt de maker, ultra brede anc.

De X2 oortjes wegen 4,7 gram, zijn stof- en waterdicht met IP54-certificering en zijn uitgerust met antibacteriële anti-oorsmeerdopjes. De hoofdtelefoon ondersteunt ultrasnel opladen en Qi draadloos opladen. In combinatie met de oplaadcase moeten de oortjes tot 40 uur mee gaan.

De Enco Air2 Pro is een mid-range draadloze hoofdtelefoon die onder meer voorziet in anc. De oortjes zijn voorzien van een 12,4 mm getitaniseerde diafragma driver en Enco Live Bass Tuning dat volgens de maker garant moet staan voor diepe en felle basgeluiden.

Vanwege de IP54 stof- en waterbestendigheid zijn de draadloze oortjes volgens Oppo ideaal voor tijdens het sporten. Ze moeten tot zeven uur lang mee gaan en 28 uur lang met behulp van de oplaadcase. Tevens maakt deze hoofdtelefoon gebruik van de snellaadtechnologie, waarbij tien minuten laden moet volstaan voor twee uur afspeeltijd.

De Enco Air2 bevindt zich in het instap prijssegment, maar voorziet evengoed in een 13,4 mm getitaniseerde diafragma driver met meerdere geluidseffecten. Tevens moet ook deze hoofdtelefoon diepe bas kunnen produceren.

De hoofdtelefoon heeft een batterijduur van vier uur zonder case en 24 uur met. De Air2 is verder voorzien van tweetonige Low-Latency met bluetooth 5.2 transmissie en weegt 3,5 gram per oordop.

 

 

Bron: Oppo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0