Asus lanceert ProArt Display PA32DC, de eerste OLED met auto-kalibratie

11 reacties

Asus heeft een nieuwe professionele monitor uitgebracht die gebruik maakt van een 4K oled-paneel. Dit meet 31,5 inch en wordt aangevuld met een gemotoriseerde colorimeter aan de bovenkant die automatisch het paneel kalibreert.

Af fabriek komt de PA32DC met een DeltaE-waarde van minder dan 1, wat betekent dat de kleurafwijking met het blote oog niet zichtbaar moet zijn. Verder is er ondersteuning voor DisplayHDR 400 True Black, HDR10 en hybrid log gamma aanwezig en is er 99 procent dekking van de dci-p3-kleurenruimte.

Beeld kan geleverd worden via usb-c met 65W oplaadfunctie, DisplayPort 1.4 of driemaal hdmi 2.0. Verder zijn er een twee 3W-speakers, een audio-plug en vier usb-poorten ingebouwd. Er zijn twee meegeleverde steunen, een lage standaard en een gewone monitorvoet met draaimogelijkheden. Ook een afschermkap om schitteringen en weerkaatsingen tegen te gaan wordt meegeleverd, deze heeft een uitsparing voor de kalibrator.

De beschikbaarheidsdatum en prijs zijn nog niet bekend. Wel krijg je bij aankoop 3 maanden gratis Adobe Creative Cloud, daarvoor is registratie van het product vereist.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0