Corsair laat klanten kiezen tussen stof en kunstleder met TC200-gamestoel

10 reacties

Corsair heeft zijn assortiment gamingstoelen aangevuld met de TC200. De Fabric-editie gebruikt een zachte ademde stof, terwijl de Leatherette is voorzien van kunstleer om een luxueus ogend uiterlijk te bieden. Beide komen in volledig zwart of lichtgrijs met witte accenten.

   
Zoek de verschillen: de TC200 Fabric (links) en de Leatherette-uitvoeringen.

De door raceauto’s geïnspireerde stoel beschikt over een ingebouwde ruggensteun en een afneembaar nekkussen met geheugenschuim. De fabrikant heeft een klasse 4 gasveer voorzien, die 121 kg moet kunnen dragen en een lichaamshoogte tot 196 centimeter ondersteunt. De stoel kan tot 12 cm in de hoogde worden versteld, terwijl de 4D-armleuningen in verschillende richtingen kunnen worden aangepast. Overige eigenschappen omvatten een tot 180° verstelbare rugleuning en 75mm-wielen die naar eigen zeggen gemakkelijk over de meeste oppervlakken glijden.


Op moment van schrijven is enkel de zwarte variant van de TC200 Leatherette beschikbaar op de website van Corsair, met een prijskaartje van 390 euro. De Amerikaanse site toont een identieke prijs voor alle modellen, het lijkt dus aannemelijk dat ook de europrijs overeenkomt met die van de andere smaken.

Bron: Corsair

« Vorig bericht Volgend bericht »
0