Gratis 1600W voeding bij aankoop van een EVGA RTX 3090 Ti Kingpin Hybrid

20 reacties

EVGA heeft zijn GeForce RTX 3090 Ti Kingpin Hybrid op de markt gebracht. De videokaart is bedoeld voor overklokkers en wordt verkocht voor het luttele bedrag van 2.499 dollar. Echter, krijg je bij aanschaf van de kaart een gratis SuperNova P2 voeding met een vermogen van 1600 watt, ter waarde van 399 dollar.

Daarnaast heeft de fabrikant nog een actie lopen met de GeForce RTX 3090 Ti FTW3 Ultra Gaming, om zijn 23e verjaardag te vieren. Bij de FTW3 krijgt de koper een SuperNova 1600 P+ voeding, een gratis t-shirt en drie maanden gratis toegang tot Xbox Game Pass voor de pc. En dat voor het bedrag van 1.899 dollar.

De nieuwe videokaart uit het topsegment van Nvidia het meest geavanceerde model van EVGA. De kaart bevat een 360mm all-in-one waterkoeler voor de gpu en een tweede heatsink en ventilator om de rest van de pcb-componenten te koelen. De kaart heeft een matzwarte finish met een zilver accent. Alle drie fans hebben rgb-verlichting. Het K|INGP|N logo prijkt op meerdere plekken. Een draaibaar oled-display op de zijkant laat animaties of afbeeldingen zien.

EVGA heeft de kaart voorzien van twee 12VHWPR-aansluitingen, waardoor het totaal op 32-pin peg-stroomconnectoren uitkomt. Dat zou in theorie de kaart van 1.200 watt aan stroom moeten kunnen voorzien, genoeg voor overklokken. De vrm is flink uit de kluiten gewassen en gemaakt van 'hoogwaardige' componenten, aldus EVGA. De fabrikant heeft de videokaart een standaard overklok van 1.950 MHz meegegeven, al is dit gemakkelijk te verhogen gezien de flinke koeling.

Bron: EVGA

« Vorig bericht Volgend bericht »
0