Gelimiteerde Hakos Baelz Y60-kast van Hyte en hololive kost 300 euro

6 reacties

Hyte heeft samengewerkt met hololive aan een gelimiteerde Hakos Baelz-variant van de Y60, de opvallende ‘aquarium-kast’ die begin dit jaar voor het eerst is gespot. Het gaat om de rode uitvoering, waarbij niet alleen tekeningen zijn aangebracht op het glas en de zijpanelen, er wordt ook een dobbelsteen-powerknop voorzien. Het ontwerp is afkomstig van de illustrator Rosuuri.

Qua specificaties zijn er geen wijzigingen gemaakt: de behuizing gebruikt drie glazen zijpanelen, waardoor de componenten van verschillende kanten kunnen worden bekeken. Met de bijgeleverde pcie 4.0-riserkabel wordt je videokaart verticaal opgesteld, terwijl de luchtstroom wordt verzorgd door twee onderin geplaatste 120mm-fans en een extra exemplaar aan de achterkant.


Met een prijskaartje van 300 euro is deze gelimiteerde oplage (3.400 stuks) zo’n 80 euro duurder dan de reguliere Y60. Voor dit bedrag krijg je ook een bijpassende Hakos Baelz-bureaumat van 800 x 380 millimeter. Verder is op de achterkant een plaatje terug te vinden waarop onder meer het productienummer wordt vermeld. Inwoners van de VS en Canada kunnen alvast pre-orderen via de website van de fabrikant, in Europa is het pakket momenteel nog niet terug te vinden. De eerste exemplaren worden naar verwachting vanaf september verzonden.

Bronnen: Hyte, TechPowerUp

« Vorig bericht Volgend bericht »
0