G.Skill MD2 behuizing heeft voorpaneel met veerbelast contact, in plaats van bedrading

5 reacties

G.Skill kondigt de lancering van zijn nieuwste computerbehuizing aan, genaamd de MD2. Het gaat om een atx-miditower met rgb-verlichting op het voorpaneel. Hij wordt geleverd met een gehard glaspaneel van 4 mm, zodat je al jouw hardware kunt tonen. De behuizing is verkrijgbaar in het zwart of wit.

Volgens de fabrikant is het ontwerp van het frontpaneel geïnspireerd op de s-bochten van racecircuits en bevat zij-openingen voor een betere luchtinstroom. De rgb-verlichting op het voorpaneel is ontworpen met een veerbelast contact, in plaats van bedrading, voor gemakkelijke verwijdering en gemakkelijke toegang tijdens de installatie van de ventilator aan de voorkant of het reinigen van het magnetische filter aan de voorkant.

Er is plek voor maximaal zeven ventilatoren en tot twee 360mm-radiatoren. Videokaarten met een lengte tot 395 mm kunnen geplaatst worden, en ook een cpu-torenkoeler tot 170mm hoogte. De MD2-behuizing biedt ook voldoende installatie-opties voor opslagschijven met maximaal twee 2,5-inch ssd-bevestigingen en twee converteerbare 2,5-inch/3,5-schijfposities.

Beschikbaarheid en een adviesprijs is op het moment van schrijven nog niet bekend. 

Bron: G.Skill

« Vorig bericht Volgend bericht »
0