Ultimate Ears vernieuwt Wonderboom- en brengt Hyperboom bluetooth speaker naar de Benelux

2 reacties

Ultimate Ears, een merk van Logitech, heeft een uitbreiding van zijn reeks draagbare bluetooth-luidsprekers aangekondigd. De uitbreiding omvat de introductie van de Hyperboom in Benelux en de Wonderboom3.

De Hyperboom, de naar eigen zeggen luidste en meest basachtige luidspreker van UE, is verkrijgbaar in zwart of wit en biedt een oplaadbare batterij die tot 24 uur mee moet gaan. De ondersteunt met twee keer bluetooth, een maal 3.5mm aux en een keer optische audio vier ingangsbronnen en laat je met een druk op de knop schakelen tussen verschillende kanalen. De adaptieve eq op de box leest volgens de maker je omgeving en past het geluid vervolgens automatisch aan.

Met de ipx4-classificatie moet de Hyperboom bestand zijn tegen spatwater, terwijl hij tevens de mogelijkheid biedt om bijvoorbeeld je telefoon op te laden via de usb-oplaadpoort. Met de One-Touch Music Control is het daarnaast ook mogelijk om nummers direct op de luidspreker af te spelen, te pauzeren en over te slaan.

De Hyperboom wordt ondersteund door de Ultimate Ears BOOM-app, die te vinden is in de Apple App Store en Google Play Store. De app laat je je favoriete afspeellijsten instellen, de speaker op afstand in- of uitschakelen, het volume aanpassen en meer. Daarnaast zorgt de app er ook voor dat gecontroleerd kan worden of de nieuwste luidsprekersoftware is geïnstalleerd en dat de Hyperboom verbonden kan worden met andere Boom-, Megaboom- of Hyperboom-luidsprekers via de PartyUp-functie.

De Wonderboom3 is volgens UE een ultra-draagbare speaker, die garant moet staan voor 360° geluid, heldere audiokwaliteit en een diep basgeluid. De speaker moet tot 14 uur zijn werk kunnen doen, terwijl de ip67-rating ervoor moet zorgen dat hij waterdicht, stofdicht en drijvend is.

De derde generatie Wonderboom is verkrijgbaar in vier kleuren en moet een bluetooth-bereik van 40 meter kunnen bieden. Omdat hij vuilafstotend en valbestendig is en voorzien is van een lus moet je  de speaker volgens de maker overal mee naartoe kunnen nemen. Ook kun je twee draadloze Wonderboom3-luidsprekers met elkaar koppelen.

De Hyperboom is vanaf 9 september exclusief verkrijgbaar bij UltimateEars.com, Amazon en Coolblue tegen een adviesprijs van € 449,99, terwijl de Wonderboom3 vanaf 31 augustus verkrijgbaar is voor € 99,99.

Bron: Ultimate Ears

« Vorig bericht Volgend bericht »
0