Nieuwe Fractal Design Focus 2-behuizing 'verstopt' opslagschijven achter moederbord

9 reacties

Fractal Design kondigt de mid-tower Focus 2-behuizingreeks aan, de opvolger van de Focus G. De behuizing hanteert hetzelfde minimalistische ontwerp zonder al te veel toetsers en bellen. Voor fans van uitgebreide opslagmogelijkheden én minimalisme heeft Fractal daarnaast ruimte gemaakt aan de achterkant van het moederbord. De behuizing is nu verkrijgbaar in verschillende configuraties van de kleuren blauw, wit en zwart. Er is geen officiële adviesprijs bekend, maar de case is op het moment van schrijven voor tussen de 95 en 115 euro in Nederland verkrijgbaar.

Op de plaat waar het atx-, matx- of mini-itx-moederbord aan gemonteerd wordt, zitten in de Focus 2 vier speciale slots voor twee hdd's en twee ssd's van respectievelijk 3,5- en 2,5-inch. Mocht dat niet genoeg zijn, dan zijn er aan de binnenkant van de case ook nog plekken voor drie extra ssd's, al dan niet bevestigd met een bevestigingsbracket.

Verder worden er twee 140mm-fans meegeleverd die aan de voorkant van de behuizing voor luchttoevoer zorgen. Aan de boven- en achterkant is nog eens ruimte voor respectievelijk twee en één 120mm-fans. Het geheel wordt afgesloten met een glazen plaat. Gebruikers zouden aan weerszijden van de behuizing gemakkelijk het paneel kunnen verwijderen om te kunnen sleutelen aan de inhoud.

Bron: Fractal Design

« Vorig bericht Volgend bericht »
0