Cooler Master Hyper TX3 Evo

Merk Cooler Master
Productnaam Hyper TX3 Evo
Productgroep CPU-koelers
MPN RR-TX3E-22PK-R1
HYPER TX3 EVO
TX3 EVO
EAN / UPC 4719512033487
0045556034734
0884102013652
Alle cpu-koelers

Socket 1150/1151/1155/1156, Socket AM4, 394 gram, 92 mm

Cooler Master Hyper TX3 Evo reviews door Hardware.Info 5 reviews


Deze CPU-koelers zijn geschikt voor socket AM4

1 maart 2017 - 13:00

Door de gewijzigde montage op het moederbord, zijn lang niet alle koelers geschikt voor socket AM4. Wij zetten op een rijtje welke koelers wél werken en hoe je je eigen koeler kunt upgraden.

29 CPU-koelers review: getest volgens nieuwe methode

4 juli 2015 - 05:59

Zoveel producten, zoveel testmethodes, zo ook voor CPU-koelers. Met dit artikel introduceren we een nieuwe testmethode, die nog beter in kaart brengt welke modellen de beste verhouding bieden tussen koelprestaties en geluidsproductie.

39 CPU-koelers review: maak de beste keuze!

16 september 2014 - 05:59

Aan een CPU-koeler kun je twee tientjes uitgeven, maar een bedrag richting de 100 euro is ook mogelijk. Voor dit artikel testten we 39 uiteenlopende modellen en zochten we uit welke excelleren qua koeling en geluidsproductie.

33 CPU-koelers vergelijkingstest: koel, stil of beide?

18 februari 2013 - 05:59

Met een geheel vernieuwde testopstelling hebben we 33 populaire CPU-koelers (opnieuw) getest. Welke koelt het best? Welke is het stilst? En bovenal: aan welke CPU-koelers doe je de beste koop.

Cooler Master Hyper TX3 Evo, Hyper 212 Evo, GeminiII M4 review

6 december 2011 - 05:59

Drie nieuwe CPU-koelers van Cooler Master die stuk voor stuk minder dan 30 euro kosten. Wat mag je ervan verwachten?

Cooler Master Hyper TX3 Evo video's door Hardware.Info 1 video


Overzicht van de beste processorkoelers

18 februari 2013

De afgelopen weken hebben we een groot aantal CPU-koelers uitgebreid getest en in deze aflevering delen we de resultaten. Welke koelers presteren het beste, welke zijn het stilst en is het eigenlijk mogelijk om beide eigenschappen in één koeler te co...

Reviews op Tweakers 1 review


Hoe hou je je processor koel?

7 augustus 2014 - 08:00

In deze round-up vergelijken we de twaalf populairste processorkoelers uit de Pricewatch zowel onderling als met Intels en AMD's standaard meegeleverde koelers.

Cooler Master Hyper TX3 Evo gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
8 sterren
Koeling
8 sterren
Geluidsproductie
8 sterren
Eenvoud van montage
9 sterren
Uiterlijk
8 sterren

Schrijf een productervaring

Review door jessez (11 februari 2013) 8 sterren

3 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Koeling
8 sterren
Geluidsproductie
8 sterren
Eenvoud van montage
9 sterren
Uiterlijk
8 sterren

Bedankt Azerty.nl voor het mogelijk maken van deze review Review van de Cooler Master Hyper TX3 EVO Mensen die een towercooler zoeken voor in hun mATX behuizing komen al snel uit bij de Hyper TX serie van Cooler Master. Dankzij zijn 92mm fan heeft hij een hoogte van 136mm in tegenstelling tot de mee...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*