Samsung 840 Series Pro 256GB

Merk Samsung
Productnaam 840 Series Pro 256GB
Productserie 840 Series Pro
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN MZ-7PD256BW
MZ7PD256BW
EAN / UPC 8806085216686
0010343816886
0887276001173
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 256 GB, Serial ATA 600, Samsung MDX (S4LN021X01), 540 MB/s, 520 MB/s, 2.5 inch

Samsung 840 Series Pro 256GB reviews door Hardware.Info 6 reviews


SSD Megatest: 60 256/512 SATA600 SSD's getest

9 november 2014 - 05:59

Vrijwel alle fabrikanten hebben dit jaar hun SSD-aanbod ververst. Met de testresultaten van 55 240/256 en 480/512 GB modellen bij de hand vertellen we je welke SSD’s op dit moment de beste keuze zijn.

Performance consistentie van populaire 240-256GB SSD's review: grote verschillen

4 maart 2014 - 11:00

Op verzoek van verschillende Hardware.Info lezers deden we onderzoek naar de prestatieconsistentie van courante SSD's en bepalen we of de nieuwe Intel 730 op dit vlak inderdaad uitblinkt.

SSD Showdown: 36 256GB en 512GB SSD's review

15 januari 2014 - 05:59

Als Hardware.Info lezer weet je natuurlijk al dat het plaatsen van een SSD in je desktop of laptop een goed idee is. Wat we je wel nog kunnen vertellen, is welke SSD op dit moment de beste keuze is. Wij hebben 36 exemplaren uitvoerig getest met een n...

52 128 GB & 256 GB SSD’s getest en vergeleken

10 februari 2013 - 05:59

De laatste maanden zijn er veel ontwikkelingen geweest in de markt voor SSD’s, zowel in de vorm van nieuwe producten als van hevige prijsdalingen. Wij maken wederom de balans op met 52 geteste 128/256 GB SSD’s.

Samsung SSD 840 / 840 Pro review: de gehele series getest

5 december 2012 - 05:59

Eerder al testten we de 256 GB en 250 GB exemplaren, nu hebben we de hele serie getest van de Samsung 840 Pro en 840 SSD's. Benieuwd hoe de andere modellen presteren? Je leest het in deze review.

Samsung SSD 840 Pro 256GB review: sneller dan de rest

24 september 2012 - 12:59

Wie dacht dat de rek er uit was bij Serial ATA 600 SSD's heeft het mis. Samsung meent dat het nog sneller kan met de SSD 840 Pro, die de eerdere recente recorhouders, OCZ Vertex 4, Plextor M5 Pro en Corsair Neutron GTX achter zich moet laten.

Samsung 840 Series Pro 256GB video's door Hardware.Info 1 video


Samsung SSD 840 en Corsair Neutron GTX video review

24 september 2012

Records zijn er om gebroken te worden en bij SSD's lukt dat de laatste tijd heel aardig. In deze video bespreken we en drietal nieuwe drives die een gooi naar de beste prestaties doen: de Corsair Neutron, Neutron GTX en Samsung's nieuwe SSD 840. Wete...

Reviews op Tweakers 5 reviews


Samsung 850 Pro-ssd's Review

1 juli 2014 - 12:00

Samsung heeft met de 850 Pro zijn eerste consumentendrive met 3d-v-nand uitgebracht. Dat type flashgeheugen moet de weg naar goedkopere, grotere ssd's vrijmaken. De 850 Pro is echter nog prijzig, maar wel snel.

Samsungs nieuwe 840 EVO-ssd's: moeilijk te verslaan

25 juli 2013 - 14:00

Samsung heeft zijn nieuwste solid state drives, de 840 EVO-serie, uitgebracht. Tweakers test de drives die met de nieuwe generatie mlc-geheugen zijn gemaakt.

Vijf snelle ssd's voor de kleinere beurs getest

18 januari 2013 - 08:00

We hebben de snelste ssd's die voor een beperkt budget verkrijgbaar zijn getest: de 120GB- en 128GB-versies van de Neutron GTX, de OCZ Vector, de Plextor M5 Pro en Samsungs ssd's.

Snel, sneller, snelst: zeven ssd's getest

8 januari 2013 - 08:00

In de laatste maanden van 2012 brachten diverse fabrikanten hun nieuwste generatie solid state drives uit, met nieuwe combinaties van controllers en geheugenchips. De strijd om de titel snelste ssd kan opnieuw worden gestreden.

Samsung 840 Pro: op zoek naar de sata-600-limiet

24 september 2012 - 13:00

Samsung heeft de opvolger van de populaire Samsung 830 uitgebracht, met de verrassende naam Samsung 840. Wij testten een 256GB-exemplaar en de resultaten beloven opnieuw een zeer snelle ssd.

Samsung 840 Series Pro 256GB gebruikerservaringen 2 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 2 gebruikerservaringen
10 sterren
Snelheid
10 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
10 sterren
Betrouwbaarheid
9 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door Dejandex (29 november 2012) 9 sterren

6 van de 6 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Snelheid
9 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
10 sterren
Betrouwbaarheid
8 sterren

Voorwoord Net als velen is het ook voor mij tijd geworden om een upgrade van mijn opslag te doen immers traditionele hardschijven zijn afgelopen jaren met introductie van multicore processors en snelle geheugen traagste component in onze pc's geworden. Prijzen zijn ook wat interessanter geworden waa...

Review door CriticalHit_NL (18 januari 2019) 10 sterren

Snelheid
10 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
9 sterren
Betrouwbaarheid
10 sterren
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*