Samsung 840 Series Pro 128GB

Merk Samsung
Productnaam 840 Series Pro 128GB
Productserie 840 Series Pro
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN MZ-7PD128BW
MZ7PD128BW
EAN / UPC 8806085216655
0887276001166
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 128 GB, Serial ATA 600, Samsung MDX (S4LN021X01), 530 MB/s, 390 MB/s, 2.5 inch

Samsung 840 Series Pro 128GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


52 128 GB & 256 GB SSD’s getest en vergeleken

10 februari 2013 - 05:59

De laatste maanden zijn er veel ontwikkelingen geweest in de markt voor SSD’s, zowel in de vorm van nieuwe producten als van hevige prijsdalingen. Wij maken wederom de balans op met 52 geteste 128/256 GB SSD’s.

Samsung SSD 840 / 840 Pro review: de gehele series getest

5 december 2012 - 05:59

Eerder al testten we de 256 GB en 250 GB exemplaren, nu hebben we de hele serie getest van de Samsung 840 Pro en 840 SSD's. Benieuwd hoe de andere modellen presteren? Je leest het in deze review.

Samsung SSD 840 Pro 256GB review: sneller dan de rest

24 september 2012 - 12:59

Wie dacht dat de rek er uit was bij Serial ATA 600 SSD's heeft het mis. Samsung meent dat het nog sneller kan met de SSD 840 Pro, die de eerdere recente recorhouders, OCZ Vertex 4, Plextor M5 Pro en Corsair Neutron GTX achter zich moet laten.

Samsung 840 Series Pro 128GB video's door Hardware.Info 1 video


Samsung SSD 840 en Corsair Neutron GTX video review

24 september 2012

Records zijn er om gebroken te worden en bij SSD's lukt dat de laatste tijd heel aardig. In deze video bespreken we en drietal nieuwe drives die een gooi naar de beste prestaties doen: de Corsair Neutron, Neutron GTX en Samsung's nieuwe SSD 840. Wete...

Reviews op Tweakers 5 reviews


Samsung 850 Pro-ssd's Review

1 juli 2014 - 12:00

Samsung heeft met de 850 Pro zijn eerste consumentendrive met 3d-v-nand uitgebracht. Dat type flashgeheugen moet de weg naar goedkopere, grotere ssd's vrijmaken. De 850 Pro is echter nog prijzig, maar wel snel.

Samsungs nieuwe 840 EVO-ssd's: moeilijk te verslaan

25 juli 2013 - 14:00

Samsung heeft zijn nieuwste solid state drives, de 840 EVO-serie, uitgebracht. Tweakers test de drives die met de nieuwe generatie mlc-geheugen zijn gemaakt.

Vijf snelle ssd's voor de kleinere beurs getest

18 januari 2013 - 08:00

We hebben de snelste ssd's die voor een beperkt budget verkrijgbaar zijn getest: de 120GB- en 128GB-versies van de Neutron GTX, de OCZ Vector, de Plextor M5 Pro en Samsungs ssd's.

Snel, sneller, snelst: zeven ssd's getest

8 januari 2013 - 08:00

In de laatste maanden van 2012 brachten diverse fabrikanten hun nieuwste generatie solid state drives uit, met nieuwe combinaties van controllers en geheugenchips. De strijd om de titel snelste ssd kan opnieuw worden gestreden.

Samsung 840 Pro: op zoek naar de sata-600-limiet

24 september 2012 - 13:00

Samsung heeft de opvolger van de populaire Samsung 830 uitgebracht, met de verrassende naam Samsung 840. Wij testten een 256GB-exemplaar en de resultaten beloven opnieuw een zeer snelle ssd.

Samsung 840 Series Pro 128GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Samsung 840 Series Pro 128GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Samsung 840 Series Pro 128GB nieuws 1 nieuwsbericht


HWI Tijdmachine week 25: Microsoft Trackball Optical, ATI Radeon HD 4850, levensduur Samsung TLC-SSD

24 juni 2018 - 16:05

Iedere week blikken we met de Hardware.Info tijdmachine terug op wat er 5, 10 en 15 jaar geleden zoal in hardwareland speelde. Deze week bespreken we de Microsoft Trackball Optical, de laatste trackball die we reviewden. Ook komt de ATI Radeon HD 485...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*