Nanoxia Deep Silence 2 Black

Merk Nanoxia
Productnaam Deep Silence 2 Black
Productserie Deep Silence 2
Productgroep Behuizingen
MPN NXDS2B
DS2 BLACK
600060200
EAN / UPC 4260285296208
Alle behuizingen

Tower, Extended ATX, Zwart, 3 fans

Hardware.Info Excellent Choice Award


Nanoxia Deep Silence 2 Black: Wil je weinig geluid, dan ben je hier aan het goede adres

In de geluidstests weet deze behuizing de beste en meest consistente prestaties te leveren, en daarnaast is er tevens voorzien in features zoals usb 3.0, stoffilters en sleuven voor kabelmanagement. De kooi voor harde schijven is niet uitneembaar, dus wie van plan is om een lange videokaart (meer dan 34 centimeter) te gebruiken, kan het beste naar een andere behuizing kijken.

Nanoxia Deep Silence 2 Black reviews door Hardware.Info 5 reviews


Kastencarrousel: 17 mainstream atx-behuizingen tussen de 80 en 120 euro

10 april 2019 - 05:59

Om al je losse componenten tot een geoliede machine om te toveren heb je natuurlijk een passende behuizing nodig. Tussen de 80 en 120 euro is er al ontzettend veel keuze. Hoog tijd dus voor een nieuw overzicht!

27 mid-range behuizingen review: modale onderkomens

13 juli 2016 - 05:59

We hebben de afgelopen periode aardig wat modellen individueel besproken. Hoog tijd om weer eens te kijken in een vergelijkende test wat je momenteel kunt kopen voor zo’n 80 tot 120 euro.

24 stille behuizingen review: met stille trom

19 oktober 2014 - 05:59

Soms wil je gewoon rust. En stilte. Dan is een PC die geen herrie maakt, wel zo prettig - en een stille kast de juiste basis om zo'n PC te bouwen. Wij testten er 20.

26 mid-range behuizingen review: kastje kopen?

28 september 2013 - 05:59

Tussen de 80 en 120 euro is het aanbod aan behuizingen erg groot. Welke is de beste keuze in de middenklasse?

Nanoxia Deep Silence 2 review: de prijs van stilte

26 juni 2013 - 05:59

Enige tijd geleden testten we de Nanoxia Deep Silence 1, een innovatieve kast van een nieuwkomer op de markt. Recent hadden we gelegenheid om de iets lager gepositioneerde Deep Silence 2 te testen.

Nanoxia Deep Silence 2 Black magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #1/2019

Verschijningsdatum: vrijdag 1 maart 2019

Zo is het nog begin januari, zo ligt het eerste Hardware.Info Magazine van het jaar al op de mat. Wat kan je van de eerste editie van 2019 verwachten?

Nanoxia Deep Silence 2 Black gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Nanoxia Deep Silence 2 Black geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Nanoxia Deep Silence 2 Black nieuws 2 nieuwsberichten


Nanoxia Deep Silence 4 officieel gelanceerd

11 november 2013 - 13:06

De Nanoxia Deep Silence 4 kwam een tijdje terug al in het nieuws. Destijds betrof het de introductie, ditmaal hebben we van doen met de officiële lancering en is de adviesprijs bekend geworden. De Deep Silence 4 is 380 x 200 x 480 millimeter groot,...

Nanoxia Deep Silence-reeks krijgt uitbreiding

2 september 2013 - 12:33

Van Nanoxia hebben we beide Deep Silence behuizingen in ons testlab gehad, daar waar we bij de eerste versie een eremetaal uit de kast haalde ging variant twee zonder prijs naar huis. Deze twee 'oudere' behuizingen hebben nu een update gekregen door...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*