Cooler Master CM 690 III Black

Merk Cooler Master
Productnaam CM 690 III Black
Productserie CM 690 III
Productgroep Behuizingen
MPN CMS-693-KKN1
EAN / UPC 4719512044865
Alle behuizingen

Tower, ATX, Zwart, 2 fans

Cooler Master CM 690 III Black reviews door Hardware.Info 4 reviews


Kastencarrousel: 17 mainstream atx-behuizingen tussen de 80 en 120 euro

10 april 2019 - 05:59

Om al je losse componenten tot een geoliede machine om te toveren heb je natuurlijk een passende behuizing nodig. Tussen de 80 en 120 euro is er al ontzettend veel keuze. Hoog tijd dus voor een nieuw overzicht!

27 mid-range behuizingen review: modale onderkomens

13 juli 2016 - 05:59

We hebben de afgelopen periode aardig wat modellen individueel besproken. Hoog tijd om weer eens te kijken in een vergelijkende test wat je momenteel kunt kopen voor zo’n 80 tot 120 euro.

Hardware.Info Awards 2014 - De Uitslag

19 december 2014 - 09:31

Welke producten zijn door jullie verkozen tot de beste van 2014? Hier lees je de uitslag van de Hardware.Info Awards 2014!

Cooler Master CM 690 III review: evolutie aan het werk

1 oktober 2013 - 16:00

Cooler Master heeft met de CM 690 behuizing al heel wat successen gekend, waaronder meerdere Hardware.Info Awards - van lezers en redactie. De derde generatie is wederom dik in orde.

Reviews op Tweakers 1 review


Cooler Master 690 III Review

7 februari 2014 - 08:00

De CM 690 III heeft flinke schoenen te vullen; de 690 II was vrij populair onder tweakers. Enerzijds waren de features dik in orde en anderzijds was de behuizing aantrekkelijk geprijsd.

Cooler Master CM 690 III Black magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #1/2019

Verschijningsdatum: vrijdag 1 maart 2019

Zo is het nog begin januari, zo ligt het eerste Hardware.Info Magazine van het jaar al op de mat. Wat kan je van de eerste editie van 2019 verwachten?

Cooler Master CM 690 III Black gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
10 sterren
Inbouwmogelijkheden
9 sterren
Vormgeving
10 sterren
Airflow
10 sterren
Eenvoud van assemblage
10 sterren

Schrijf een productervaring

Review door Hansel Wurst (28 december 2015) 10 sterren

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Inbouwmogelijkheden
9 sterren
Vormgeving
10 sterren
Airflow
10 sterren
Eenvoud van assemblage
10 sterren

Inbouwmogelijkheden Er zijn zoveel mogelijkheden dat ik eerst een schets ging maken van wat doe ik waar waardoor het zo goed mogelijk in elkaar zit. Vormgeving Mooi design waardoor het ook niet veel stof opvangt en makkelijk schoon te maken is dan een behuizing met hoekjes en ingegraveerde dingen. A...

Cooler Master CM 690 III Black nieuws 1 nieuwsbericht


Derde generatie brengt Cooler Master CM 690 weer bij de tijd

30 juli 2013 - 08:18

De Cooler Master CM 690 gaat inmiddels al geruime tijd mee en de fabrikant vond het tijd om de derde generatie van de behuizing te lanceren. De CM 690 III moet zich differentiëren ten opzichte van z’n voorgangers door een verwisselbare kooi voor de h...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*