Hardware.Info Excellent Choice Award


Western Digital Red 4TB: Beste keuze voor een NAS

Voor gebruik in een NAS kun je het best specifiek daarvoor geoptimaliseerde en gevalideerde schijven gebruiken. De Western Digital Red schijven blijven voor de combinatie van prijs, geluidsproductie en stroomverbruik onovertroffen.

Western Digital Red 4TB reviews door Hardware.Info 7 reviews


64 3,5-inch harde schijven round-up: opslag verdiend?

1 maart 2018 - 05:59

Voor opslag van veel data is een harde schijf voorlopig de beste optie, zeker nu ssd-prijzen eerder stijgen dan dalen. Tijd voor een nieuwe vergelijkende test met niet minder dan 64 harddisks van Seagate, Toshiba en WD.

NAS HDD review: 18 modellen vergeleken

6 maart 2017 - 05:59

Ondanks de opkomst van de cloud en steeds goedkoper worden de SSD's is de meest handige en goedkope manier om grote hoeveelheden te bewaren een harde schijf. In dit artikel bekijken we 18 modellen die bedoeld zijn voor NAS'en.

Goedkope opslag: 18 3-4 TB harde schijven vergeleken

27 februari 2017 - 05:59

Voor grootschalige dataopslag ben je vanwege de prijs nog altijd aangewezen op een harde schijf. In deze review bekijken we daarom 19 van de goedkopere 3-4 TB harde schijven die je kan krijgen.

European Hardware Awards 2016 - De winnaars!

30 mei 2016 - 13:00

Zojuist zijn in Taipei aan de vooravond van de Computex IT-beurs de winnaars van de European Hardware Awards bekend gemaakt. Redacteuren van negen Europese techsites, waaronder Hardware.Info, hebben voor 40 verschillende productcategorieën bepaald we...

54 HDD’s en SSHD’s review: de beste schijven voor je desktop, laptop en NAS

5 juni 2015 - 05:59

Welke harde schijf is de beste keuze voor je desktop, voor je laptop en voor je NAS? Welke grootte geeft je de beste prijs per gigabyte? Hardware.Info testte 52 verschillende exemplaren, waaronder schijven van 5, 6 en zelfs 8 terabyte!

42x 3,5 en 2,5 inch harddisks review: kies de juiste harde schijf

4 oktober 2013 - 12:30

Als ware hardwareliefhebber heb je natuurlijk al lang een SSD in je computer zitten, maar voor het opslaan van veel data blijf je voorlopig aangewezen op een conventionele harde schijf. Al doet die aanduiding geen recht aan de moderne disks van tegen...

Western Digital Red 4TB review: nog meer ruimte in je NAS

3 september 2013 - 10:00

Eind vorig jaar introduceerde Western Digital een nieuwe reeks harde schijven specifiek bedoeld voor NAS-apparaten. De Red reeks werd geïntroduceerd met modellen met 1TB, 2TB en 3TB capaciteit en vandaag volgt een 4TB exemplaar.

Western Digital Red 4TB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #6/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 15 december 2017

Processors, harde schijven, geheugenmodules, 2-in-1 laptops, ultra hd televisies, headsets en zelfs muismatten: het is tijd voor het laatste Hardware.Info Magazine van 2017!

Western Digital Red 4TB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Western Digital Red 4TB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*