Kingston SSDNow V300 480GB (Micron)

Merk Kingston
Productnaam SSDNow V300 480GB (Micron)
Productserie SSDNow V300
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN SV300S37A/480G
740617223941
EAN / UPC 0740617223941
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 480 GB, Serial ATA 600, SandForce SF-2281, 450 MB/s, 450 MB/s, 2.5 inch

Kingston SSDNow V300 480GB (Micron) reviews door Hardware.Info 2 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

500 GB SSD review: 20 modellen in de sweet spot

25 juli 2016 - 05:59

Nu de prijs per gigabyte van SSD's steeds verder daalt, worden SSD's met een grotere capaciteit steeds interessanter. Op dit moment krijg je bij 480 GB SSD's veel waar voor je geld, dus is het interessant om de markt te bespreken. Wij kijken naar 20...

Kingston SSDNow V300 480GB (Micron) magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Kingston SSDNow V300 480GB (Micron) gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Kingston SSDNow V300 480GB (Micron) geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Kingston SSDNow V300 480GB (Micron) nieuws 1 nieuwsbericht


Kingston en PNY gebruikten goedkopere componenten in SSD's na goede reviews

13 juni 2014 - 15:50

Fabrikanten gebruiken vrijwel altijd meerdere leveranciers, om zo productiecapaciteit op peil te houden en niet afhankelijk te zijn van één partner. Bij een aanzienlijke wijziging kiezen sommige fabrikanten er dan ook voor om andere benamingen te geb...

Extern nieuws 20 items


Kingston SSDNow V300 (120GB & 240GB) Review 30-04-2013
Kingston SSDNow V300 120GB SSD Review 05-02-2013
Kingston SSDNow V300 120GB SSD 05-02-2013
Kingston SSDNow V300 120GB SSD 04-03-2013
SSD of the Week – Kingston SSDNow V300 29-01-2015
Kingston SSDNow V300 120GB SSD Review 14-03-2013
Kingston SSDNow V300 120GB SSD 05-02-2013
Kingston SSDNow V300 120GB SSD Review 05-02-2013
Kingston SSDNow V300 Series 120GB review 18-02-2013
Kingston SSDNow V300 120GB SSD 30-01-2013
Kingston SSDNow V300 Series SV300S3D7 15-02-2013
An Update to Kingston SSDNow V300: A Switch to Slower Micron NAND 03-03-2014
Kingston SSDNow V300 120GB SSD Review 29-01-2013
Kingston SSDNow V300 120GB SSD Review 08-02-2013
Kingston SSDNow V300 120GB Solid State Drive Review 18-12-2012
Kingston Unveils Next-Gen SSDNow V300 Series 15-11-2012
19-nm NAND anchors Kingston SSDNow V300 16-11-2012
Kingston ships SSDNow V300 solid state drive series 14-11-2012
Kingston SSDNow V300 120GB SSD Review 27-12-2012
Preview: 120GB Kingston SSDNow V300 budget SSD 08-02-2013
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*