Linksys EA6900

Merk Linksys
Productnaam EA6900
Productgroep Routers
MPN EA6900
EA6900-EJ
EA6900-UK
EAN / UPC 4260184663163
0745883598588
0745883598700
Alle routers

Draadloos, 802.11ac, 600 Mbit/s, 1300 Mbit/s

Linksys EA6900 reviews door Hardware.Info 5 reviews


Dit zijn de beste routers en multi-room wifi-systemen

19 mei 2018 - 05:59

Zeker nu steeds meer devices connected zijn kan het geen kwaad je huidige apparatuur eens goed te bekijken en waar nodig te vervangen. Welke router of multi-room wifi-systeem je moet hebben lees je in deze koopgids.

13 AC1900 routers review: draadloze middenklassers

8 oktober 2017 - 05:59

Het is al weer een tijdje geleden dat we je informeerden over de ontwikkelingen in routerland, dus hoog tijd voor een update. Wat zijn tegenwoordig de opties in de 100 tot 200 euro klasse en wat mag je van een dergelijk apparaat verwachten?

40 802.11ac-routers review: kies de beste router

30 mei 2016 - 05:59

De laatste grote round-up van routers is alweer even geleden. We vroegen dus alle fabrikanten om hun 802.11ac-routers naar ons testlab te sturen voor een test. In dit artikel lees je wat de beste modellen van dit moment zijn.

802.11ac routers review: 20 modellen getest

10 april 2014 - 15:00

Hardware.Info testte 20 802.11ac routers. Welke moet je hebben?

ASUS RT-AC68U en Linksys EA6900 review

12 december 2013 - 15:00

We hebben inmiddels al behoorlijk wat 802.11ac-routers de revue zien passeren. De ASUS RT-AC68U en de Linksys EA6900 kunnen gezien worden als de eerste van de derde generatie. Wij hebben ze getest.

Linksys EA6900 video's door Hardware.Info 1 video


802.11ac Wi-Fi routers: de stand van zaken

9 december 2013

Ongeveer een jaar geleden verschenen de eerste 802.11ac Wi-Fi routers op de markt. Hoewel een officiële standaard nog altijd ontbreekt, begint 802.11ac nu echt ingeburgerd te raken. Wij testten een groot aantal routers en vertellen in deze video revi...

Linksys EA6900 magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Linksys EA6900 gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
8 sterren
Beveiliging
9 sterren
Betrouwbaarheid draadloos netwerk
8 sterren
Snelheid
9 sterren
Overbrugbare afstand
8 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door pclinde (9 februari 2016) 8 sterren

7 van de 7 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Beveiliging
9 sterren
Betrouwbaarheid draadloos netwerk
8 sterren
Snelheid
9 sterren
Overbrugbare afstand
8 sterren

De Linksys EA6900 is een degelijke AC1900 router voor een schappelijke prijs. Wat prestaties betreft doet de EA6900 op de 2.4GHz frequentieband het erg goed, de 5.0GHz kent zijn zwakte op langere afstanden. Verder komt de EA6900 met de overzichtelijke Linksys Smart WiFi software en app.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*