SilverStone Strider Gold S Series 750W

Alle voedingen
Merk SilverStone
Productnaam Strider Gold S Series 750W
Productserie Strider Gold S Series
Productgroep Voedingen
MPN SST-ST75F-GS
G540ST750FGS220
30267
EAN / UPC 4710007220504

750 W, 91 %, 80 Plus Gold, Modulair, 62.5 A

SilverStone Strider Gold S Series 750W reviews door Hardware.Info 2 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

750-850 watt voedingen: 39 modellen getest

19 oktober 2015 - 05:59

Voor meer dan een zware videokaart heb je in principe een voeding nodig die een hoger continu vermogen biedt dan 650 watt. De 36 voedingen die in deze test bieden dat, en meer.

SilverStone Strider Gold S Series 750W magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Hardware.Info Magazine #3/2015

Verschijningsdatum: vrijdag 26 juni 2015

Powerbanks, UWQHD-monitoren, SD-kaartjes, 750-850W voedingen en nog veel meer in het nieuwe Hardware.Info Magazine, vanaf 26 juni in de winkel!

SilverStone Strider Gold S Series 750W gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de SilverStone Strider Gold S Series 750W geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 14 items


SilverStone Strider Gold Series 550W im Test 04-03-2014
SilverStone Strider Gold S Series 750W 11-01-2015
Silverstone Strider Gold S Series 850W 15-01-2014
Silverstone Strider Gold S Series ST85F-GS 21-12-2013
SilverStone Intros Strider Gold PSU Series 03-12-2010
SilverStone Preps Strider Gold Series Modular Power Supply 03-12-2010
SilverStone Announces Strider Essential Gold Series PSUs 19-03-2014
Silverstone Strider Gold S Series 750 W Review 20-01-2014
Win a Silverstone Strider Gold Series 1500W Power Supply 18-09-2015
Silverstone Strider Gold Series 1500W Power Supply Competition Winner! 20-10-2015
SilverStone Readying Strider Gold Series High-Efficiency Modular PSUs 02-12-2010
SilverStone Preparing Two More Strider Gold S Series Power Supplies 14-10-2013
SilverStone Readies Two More Strider Gold S Series Power Supplies 13-10-2013
SilverStone Strider Gold S Series 750W Power Supply Review 06-03-2015
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*