Adata Premier Pro SP920 256GB

Merk Adata
Productnaam Premier Pro SP920 256GB
Productserie Premier Pro SP920
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN ASP920SS3-256GM-C
EAN / UPC 4713435799529
4712366962859
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 256 GB, Serial ATA 600, Marvell 88SS9189, 560 MB/s, 360 MB/s, 2.5 inch

Adata Premier Pro SP920 256GB reviews door Hardware.Info 4 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

250GB SSD review: 33 modellen vergeleken

9 januari 2017 - 05:59

Wil je een snelle schijf zonder al teveel uit te geven, dan is 250GB ssd tegenwoordig een prima optie. Er valt veel te kiezen in dit betaalbare segment, met uiteenlopende prijzen en prestatieniveaus. In dit artikel vergelijken we daarom 31 ssd’s met...

SSD Megatest: 60 256/512 SATA600 SSD's getest

9 november 2014 - 05:59

Vrijwel alle fabrikanten hebben dit jaar hun SSD-aanbod ververst. Met de testresultaten van 55 240/256 en 480/512 GB modellen bij de hand vertellen we je welke SSD’s op dit moment de beste keuze zijn.

Adata Premier Pro SP920 256GB SSD test: nieuwe Marvell-controller bij Adata

1 mei 2014 - 15:00

Adata introduceerde kort geleden een nieuwe generatie SSD's gebaseerd op de nieuwe Marvell 88SS9189 controller. Met de nieuwe Premier Pro SP920 reeks wil de Taiwanese fabrikant haar positie in de SSD-markt verstevigen. Wij testen het 256GB model.

Adata Premier Pro SP920 256GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Adata Premier Pro SP920 256GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Adata Premier Pro SP920 256GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 20 items


ADATA Premier Pro SP920 angekündigt 03-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 Series SSD released 02-04-2014
Adata's Premiere Pro SP920 solid-state drive reviewed 02-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 512GB SSD Review 13-05-2014
Adata kündigt neue SSD-Serie Premier Pro SP920 an 03-04-2014
ADATA to launch Premier Pro SP920 SSDs 02-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 SSD Family Review 01-04-2014
AData Premier Pro SP920 512GB SSD Review 02-04-2014
AData Premier Pro SP920 512GB SSD Review 02-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 512GB SSD Review 09-05-2014
ADATA Premier Pro SP920 512 Gigabyte Review 03-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 SSD Family Review 01-04-2014
Adata's Premiere Pro SP920 solid-state drive reviewed 02-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 128GB SSD Review 10-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 512GB SSD Review 09-05-2014
ADATA Premier Pro SP920 1TB SSD Review 02-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 256GB Solid State Drive Review 02-04-2014
Adata Premier Pro SP920 SSD 256 GB im Test 02-04-2014
Adata Premier Pro SP920 SSD: From 128 To 1024 GB, Reviewed 02-04-2014
ADATA Premier Pro SP920 M.2 2242 128 GB SSD Review 11-02-2015
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*