Sandisk Extreme Pro 960GB

Alle harde schijven/ssd's
Merk Sandisk
Productnaam Extreme Pro 960GB
Productserie Extreme Pro
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN SDSSDXPS-960G-G25
EAN / UPC 0619659119980
4053162673328

SSD, 960 GB, Serial ATA 600, Marvell 88SS9187, 550 MB/s, 515 MB/s, 2.5 inch

Sandisk Extreme Pro 960GB reviews door Hardware.Info 2 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

1 TB SSD vergelijkingstest

24 februari 2016 - 09:06

Door de dalende prijs van SSD's wordt het nu denkbaar om modellen te nemen met een grote capaciteit, zoals 500 GB of zelfs 1 TB. In deze review testen we daarom elf SSD's van 1 TB.

Sandisk Extreme Pro 960GB video's door Hardware.Info 1 video


Sandisk Extreme Pro SSD video review

22 augustus 2014

Sandisk vernieuwde de afgelopen maanden haar assortiment met SSD's, en als opvolger van de Extreme 2 kwam de Extreme Pro. Wij testen twee exemplaren uit deze nieuwe high-end serie, en kijken hoe deze solid state drives het doen ten opzichte van de co...

Sandisk Extreme Pro 960GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Sandisk Extreme Pro 960GB gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
8 sterren
Snelheid
9 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
9 sterren
Betrouwbaarheid
9 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door Don Roberto (28 april 2015) 8 sterren

16 van de 16 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Snelheid
9 sterren
Geluidsproductie
10 sterren
Warmteproductie
9 sterren
Betrouwbaarheid
9 sterren

Dankzij een eerdere actie van Hardware.info en SanDisk mocht ik aan de slag gaan met de Extreme Pro 960GB. De Extreme Pro is een SSD die gericht is op gamers en grafische professionals. SanDisk gaat met deze SSD de strijd aan met Samsung en Micron. Voor een stevige prijs ontvang je een prima SSD met...

Extern nieuws 20 items


SanDisk Releases SanDisk Extreme PRO SSD 03-06-2014
SanDisk Unveils SanDisk Extreme PRO SSD 03-06-2014
Sandisk Extreme Pro 480GB - Vi testar Sandisk "gaming-SSD" 09-10-2014
SanDisk Inducts Steve Mcurry into the Sandisk Extreme Team Legends Program 23-07-2013
(PR) SanDisk Unveils SanDisk Extreme PRO SSD 03-06-2014
Sandisk Extreme Pro 25-03-2010
SanDisk Extreme / Extreme Pro CompactFlash Deals at B&H 29-05-2014
SanDisk Extreme PRO 960GB SSD Review - SATA III to the Extreme 19-06-2014
SanDisk Extreme PRO 128GB 23-03-2017
SanDisk Extreme Pro im Test 19-07-2014
UHS-1 supported in new SanDisk Extreme Pro 45MB/s SDHC, Extreme Pro ExpressCard Adapter 17-01-2011
SanDisk Launches Extreme Pro MicroSD Card 22-02-2016
SanDisk Extreme Pro CompactFlash Card 26-10-2009
SanDisk Extreme Pro CF Card Sale 16-07-2014
SanDisk Extreme Pro 128GB Flash Drive 04-07-2014
Sandisk Extreme Pro 480GB Review 25-07-2014
SanDisk Extreme Pro SSD Review 24-07-2014
Kurztest der SanDisk Extreme (PRO) SDXC 12-10-2017
SanDisk Extreme Pro 480GB SSD Review 15-08-2014
Sandisk Extreme Pro 480GB SSD Review 20-10-2014
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*