Corsair HX850i

Alle voedingen
Merk Corsair
Productnaam HX850i
Productgroep Voedingen
MPN CP-9020073-
CP-9020073-EU
CP-9020073-UK
EAN / UPC 0843591041195
4056572596430

850 W, 92 %, 80 Plus Platinum, Modulair, 70.8 A

Hardware.Info Ultimate Product Award


Corsair HX850i: Een van de beste 750-850W voedingen

Als prijs geen factor is, zijn de voedingen in de HXi-serie de beste die je kunt nemen. Van alle 750-850W voedingen hebben deze de beste efficiëntie, ook bij lage belasting. Daarnaast zijn ze extreem stil. De voltagestabiliteit en ripple zijn ook uitstekend.

Corsair HX850i reviews door Hardware.Info 2 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

750-850 watt voedingen: 39 modellen getest

19 oktober 2015 - 05:59

Voor meer dan een zware videokaart heb je in principe een voeding nodig die een hoger continu vermogen biedt dan 650 watt. De 36 voedingen die in deze test bieden dat, en meer.

Corsair HX850i magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Hardware.Info Magazine #3/2015

Verschijningsdatum: vrijdag 26 juni 2015

Powerbanks, UWQHD-monitoren, SD-kaartjes, 750-850W voedingen en nog veel meer in het nieuwe Hardware.Info Magazine, vanaf 26 juni in de winkel!

Corsair HX850i gebruikerservaringen 2 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 2 gebruikerservaringen
10 sterren
Vermogen
10 sterren
Stabiliteit
10 sterren
Geluidsproductie
10 sterren

Schrijf een productervaring

Review door Ron Harms (8 november 2017) 10 sterren

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Vermogen
10 sterren
Stabiliteit
10 sterren
Geluidsproductie
10 sterren

Ik heb deze voeding op het moment van schrijven 3 maanden in gebruik. Qua vermogen is het een overkill product in mijn setup. In games gebruikt het hele systeem ongeveer 300 watt. Een 850 watt voeding is dan wel erg ruim bemeten. 650 watt was ook genoeg geweest, maar voor die paar tientjes extra von...

Review door Wim Truyens (2 februari 2017) 10 sterren

0 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Vermogen
10 sterren
Stabiliteit
10 sterren
Geluidsproductie
10 sterren

Corsair HX850i nieuws 1 nieuwsbericht


Corsair verlengt garantie van selecte voedingen tot 10 jaar

8 april 2016 - 19:10

Corsair heeft naar eigen zeggen volledig vertrouwen in zijn producten en laat dat vandaag nog eens blijken. Het bedrijf gaat namelijk de garantie van een aantal voedingen verlengen van het huidige 7-jarig termijn naar een periode van 10 jaar. Het gaa...

Extern nieuws 4 items


Corsair HX850i 18-11-2016
Corsair HXi Series PSUs Arrive – HX750i, HX850i, HX1000i 02-06-2014
Corsair HXi Series PSUs Arrive – HX750i, HX850i, HX1000i 02-06-2014
Corsair Releases New PSU series: HX750i, HX850i and HX1000i 03-06-2014
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*