Corsair HX750i

Merk Corsair
Productnaam HX750i
Productgroep Voedingen
MPN CP-9020072-
CP-9020072-EU
CP-9020072-UK
EAN / UPC 0843591041270
4056572596300
Alle voedingen

750 W, 92 %, 80 Plus Platinum, Modulair, 62.5 A

Hardware.Info Ultimate Product Award


Corsair HX750i: Een van de beste 750-850W voedingen

Als prijs geen factor is, zijn de voedingen in de HXi-serie de beste die je kunt nemen. Van alle 750-850W voedingen hebben deze de beste efficiëntie, ook bij lage belasting. Daarnaast zijn ze extreem stil. De voltagestabiliteit en ripple zijn ook uitstekend.

Corsair HX750i reviews door Hardware.Info 3 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

750-850 watt voedingen: 39 modellen getest

19 oktober 2015 - 05:59

Voor meer dan een zware videokaart heb je in principe een voeding nodig die een hoger continu vermogen biedt dan 650 watt. De 36 voedingen die in deze test bieden dat, en meer.

Corsair HX750i en HX1000i voedingen review

14 augustus 2014 - 15:00

Op Computex zagen we de HXi-voedingen voor het eerst. De specs: semi-passief, Corsair Link-ondersteuning én een 80 Plus Platinum-certificaat. Zijn deze voedingen ook echt zo goed?

Corsair HX750i magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Hardware.Info Magazine #3/2015

Verschijningsdatum: vrijdag 26 juni 2015

Powerbanks, UWQHD-monitoren, SD-kaartjes, 750-850W voedingen en nog veel meer in het nieuwe Hardware.Info Magazine, vanaf 26 juni in de winkel!

Corsair HX750i gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Corsair HX750i geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Corsair HX750i nieuws 2 nieuwsberichten


Corsair verlengt garantie van selecte voedingen tot 10 jaar

8 april 2016 - 19:10

Corsair heeft naar eigen zeggen volledig vertrouwen in zijn producten en laat dat vandaag nog eens blijken. Het bedrijf gaat namelijk de garantie van een aantal voedingen verlengen van het huidige 7-jarig termijn naar een periode van 10 jaar. Het gaa...

Foto van Corsair HX1200i-voeding duikt op

18 december 2014 - 13:03

Een paar maanden geleden testten we twee voedingen uit Corsairs nieuwe HXi-reeks: de HX750i en de HX1000i. Die modulaire voedingen hebben een 80 Plus Platinum-certificaat en presteerden buitengewoon goed. Waarschijnlijk komt er binnenkort een nieuw m...

Extern nieuws 12 items


Corsair HX750i Power Supply Review 19-08-2014
Review: Corsair HX750i power supply 14-08-2014
Corsair HX750i 06-05-2015
Corsair HXi Series PSUs Arrive – HX750i, HX850i, HX1000i 02-06-2014
Corsair HX750i Power Supply Review 27-08-2014
Corsair HX750i PSU review 14-08-2014
Corsair HX750i 80 PLUS Platinum PSU Review 19-12-2014
Corsair Releases New PSU series: HX750i, HX850i and HX1000i 03-06-2014
Corsair HX750i Power Supply Review 14-01-2015
Corsair HX750i und CS550M - jetzt für den Lesertest der sechs Netzteile bewerben! 06-11-2014
Corsair HXi Series PSUs Arrive – HX750i, HX850i, HX1000i 02-06-2014
Corsair HX750i Fully Modular Platinum Power Supply Review 26-09-2015
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*