OCZ Arc 100 480GB

Alle harde schijven/ssd's
Merk OCZ
Productnaam Arc 100 480GB
Productserie Arc 100
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN ARC100-25SAT3-480G
EAN / UPC 0842024036487
5054629503089

SSD, 480 GB, Serial ATA 600, Indilinx Barefoot 3, 490 MB/s, 450 MB/s, 2.5 inch

OCZ Arc 100 480GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

500 GB SSD review: 20 modellen in de sweet spot

25 juli 2016 - 05:59

Nu de prijs per gigabyte van SSD's steeds verder daalt, worden SSD's met een grotere capaciteit steeds interessanter. Op dit moment krijg je bij 480 GB SSD's veel waar voor je geld, dus is het interessant om de markt te bespreken. Wij kijken naar 20...

OCZ ARC 100 240 GB SSD review: beter dan de MX100?

13 augustus 2014 - 16:00

OCZ lanceert vandaag de ARC 100-serie SSD's. Ze moeten scherp geprijsd worden en lijken lijnrecht tegenover de huidige budgetkoning, de Crucial MX100, te staan. Hoe zit het met de prestaties?

OCZ Arc 100 480GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

OCZ Arc 100 480GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de OCZ Arc 100 480GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

OCZ Arc 100 480GB nieuws 1 nieuwsbericht


OCZ brengt nieuwe firmware uit voor ARC 100- en Radeon R7-SSD's

12 februari 2015 - 08:51

OCZ heeft firmware-updates uitgebracht voor de ARC 100-SSD's en de daarop gebaseerde AMD Radeon R7-reeks. Een aantal verbeteringen die zijn ontwikkeld voor de nieuwe Vector 180 - gebaseerd op dezelfde Barefoot 3-controller - komen daarmee ook beschik...

Extern nieuws 20 items


Fünf OCZ Arc 100 im Langzeittest: 100 TByte Schreibvolumen überstanden 15-01-2015
Review: OCZ Arc 100 (240GB) 14-05-2015
OCZ Arc 100 im Video vorgestellt 17-09-2014
OCZ Launches ARC 100 Value SSD 13-08-2014
Review OCZ ARC 100 240GB SSD 13-08-2014
SSD of the Week – OCZ Arc 100 17-12-2014
OCZ ARC 100 Linux SSD Benchmarks 18-02-2015
OCZ Arc 100 240GB Review 13-08-2014
OCZ introduces the ARC 100 Series of SSDs 13-08-2014
OCZ ARC 100 240GB SSD Review 13-08-2014
OCZ ARC 100 (240GB) SSD Review 26-08-2014
OCZ Vector Arc 100 im Preisvergleich aufgetaucht 05-08-2014
OCZ Arc 100 SSD aufgetaucht 06-08-2014
OCZ Arc 100 SSD vorgestellt 14-08-2014
OCZ Arc 100 240GB SSD Review 13-08-2014
OCZ ARC 100 Series SSD review 13-08-2014
OCZ ARC 100 SSD 240GB 08-09-2014
OCZ ARC 100 240GB SSD Review 13-08-2014
OCZ Challenge update: 1x ARC 100 dies at 322TB 09-02-2015
OCZ Challenge update: 2nd ARC 100 drive dies at 352TB 18-02-2015
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*