Sandisk Ultra II 240GB

Alle harde schijven/ssd's
Merk Sandisk
Productnaam Ultra II 240GB
Productserie Ultra II
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN SDSSDHII-240G-G25
EAN / UPC 0619659112134
5054533717718

SSD, 240 GB, Serial ATA 600, Marvell 88SS9190, 550 MB/s, 500 MB/s, 2.5 inch

Hardware.Info Excellent Choice Award


Sandisk Ultra II 240GB: Een sneller alternatief voor echte budget-SSD's

Wil je niet teveel uitgeven aan een SSD, maar wel wat meer prestaties dan een échte goedkope SSD, dan is de Ultra II een mooie en scherp geprijsde tussenmaat.

Sandisk Ultra II 240GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

250GB SSD review: 33 modellen vergeleken

9 januari 2017 - 05:59

Wil je een snelle schijf zonder al teveel uit te geven, dan is 250GB ssd tegenwoordig een prima optie. Er valt veel te kiezen in dit betaalbare segment, met uiteenlopende prijzen en prestatieniveaus. In dit artikel vergelijken we daarom 31 ssd’s met...

Sandisk Ultra II 240 en 480 GB SSD's review: sterke midrangers

29 maart 2016 - 15:00

De kleinere varianten van de Sandisk Ultra II hadden we nog niet getest. Tot vandaag, want de geheugenfabrikant stuurde ons de 240GB- en 480GB-uitvoeringen op.

Sandisk Ultra II 240GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Sandisk Ultra II 240GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Sandisk Ultra II 240GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Sandisk Ultra II 240GB nieuws 1 nieuwsbericht


Nieuwe varianten van SanDisk Ultra II-SSD in winkels

14 maart 2017 - 13:35

In de handel duiken nieuwe varianten op van de SanDisk Ultra II-serie. Het gaat om modellen met capaciteiten van 1 TB, 500 GB en 250 GB. Hiermee bieden de nieuwe modellen meer opslagruimte dan de huidige modellen (960/480/240 GB). Bij een bekende onl...

Extern nieuws 20 items


SanDisk Unveils New SanDisk Ultra II SSD 19-08-2014
(PR) SanDisk Introduces the SanDisk Ultra II SSD 19-08-2014
SanDisk Unveils New SanDisk Ultra II SSD 19-08-2014
SanDisk Launches Affordable SanDisk Ultra II SSD 20-08-2014
SanDisk Ultra II SATA III SSD Review 19-08-2015
SanDisk Ultra II SSD Unveiled 20-08-2014
SanDisk Ultra II (240GB) SSD Review 16-09-2014
SSD of the Week – SanDisk Ultra II 13-11-2014
SanDisk announces Ultra II SSD 20-08-2014
SanDisk kondigt Ultra II-ssd's aan 19-08-2014
SSD of the Week – SanDisk Ultra II 28-05-2015
Sandisk announces Ultra II SSD for upgraders 20-08-2014
SanDisk Ultra II 480GB SSD Review 30-10-2014
SanDisk Ultra II 240GB Review 15-01-2015
SanDisk verpasst ?Ultra II?-Serie ein Update 01-02-2008
SanDisk Ultra II 240GB SSD Review – SanDisk’s First TLC NAND SSD 24-09-2014
SanDisk Ultra II 240GB SSD Review - SanDisk TLC NAND Flash takes shape 12-09-2014
SanDisk Ultra II 240GB SSD Review – SanDisk’s First TLC NAND SSD 24-09-2014
SanDisk Outs New SSD Plus, Ultra II mSATA SSD And Ultra Dual USB Drive 06-01-2015
SanDisk Announces Entry-Level SSD Plus & Ultra II mSATA 05-01-2015
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*