Be quiet! Straight Power 10 800W CM

Alle voedingen
Merk Be quiet!
Productnaam Straight Power 10 800W CM
Productgroep Voedingen
MPN BN237
BQ E10-CM-800W
EAN / UPC 4260052183700
5052184676750

800 W, 93 %, 80 Plus Gold, Modulair, 65 A

Be quiet! Straight Power 10 800W CM reviews door Hardware.Info 3 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

750-850 watt voedingen: 39 modellen getest

19 oktober 2015 - 05:59

Voor meer dan een zware videokaart heb je in principe een voeding nodig die een hoger continu vermogen biedt dan 650 watt. De 36 voedingen die in deze test bieden dat, en meer.

Be Quiet! Straight Power 10 CM 500-600-700-800W review: nieuwe reeks Gold-voedingen

4 december 2014 - 15:00

Tijdens Computex introduceerde Be Quiet een nieuwe lijn Straigt Power voedingen. De nieuwe 10-reeks is inmiddels goed verkrijgbaar en wij testten alle modulaire varianten: 500W, 600W, 700W en 800W.

Be quiet! Straight Power 10 800W CM magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Hardware.Info Magazine #3/2015

Verschijningsdatum: vrijdag 26 juni 2015

Powerbanks, UWQHD-monitoren, SD-kaartjes, 750-850W voedingen en nog veel meer in het nieuwe Hardware.Info Magazine, vanaf 26 juni in de winkel!

Be quiet! Straight Power 10 800W CM gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Be quiet! Straight Power 10 800W CM geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Be quiet! Straight Power 10 800W CM nieuws 1 nieuwsbericht


Be quiet! voorziet zijn voedingen van zwarte kabels

10 mei 2016 - 16:53

Be quiet! heeft een nieuwe richtlijn doorgevoerd voor wat betreft het uiterlijk van verschillende voedingen. Zo worden de Dark Power Pro 11, Straight Power 10, Pure Power 9 en System Power 8 (op enkele bulk-varianten na) modellen allemaal voorzien va...

Extern nieuws 2 items


be quiet! Straight Power 10 CM 800W 16-09-2014
be quiet! Straight Power 10 CM 800W Power Supply Review 24-10-2014
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*