Fractal Design Edison M 750W

Merk Fractal Design
Productnaam Edison M 750W
Productserie Edison M
Productgroep Voedingen
MPN FD-PSU-ED1B-750W-EU
FD-PSU-ED1B-750W-UK
PSU-ED1B-750W-EU
EAN / UPC 7350041082460
Alle voedingen

750 W, 92 %, 80 Plus Gold, Modulair, 62 A

Fractal Design Edison M 750W reviews door Hardware.Info 3 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

750-850 watt voedingen: 39 modellen getest

19 oktober 2015 - 05:59

Voor meer dan een zware videokaart heb je in principe een voeding nodig die een hoger continu vermogen biedt dan 650 watt. De 36 voedingen die in deze test bieden dat, en meer.

Fractal Design Edison M 750W review

19 september 2015 - 05:59

Hoe presteert de nieuwe 750 watt voeding van Fractal Design, vergeleken met andere voedingen in zijn klasse?

Fractal Design Edison M 750W magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Fractal Design Edison M 750W gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Fractal Design Edison M 750W geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 17 items


Fractal Design Edison M 650W 29-01-2016
Review: Fractal Design Edison M 750W 28-01-2015
Fractal Design Launches Edison M PSUs 10-10-2014
EDISON M Netzteile von Fractal Design 10-10-2014
Fractal Design Launches Edison M Modular Power Supplies 10-10-2014
Fractal Design launches Edison M modular PSUs 10-10-2014
Fractal Design Intros Semi-Modular Edison M PSUs 09-10-2014
Fractal Design launches new Edison M modular PSUs 09-10-2014
Fractal Design Introduces Edison M Power Supplies 10-10-2014
Fractal Design Introduces Edison M Power Supplies 10-10-2014
Fractal Design EDISON M Series 650 W Review 02-02-2015
Fractal Design EDISON M Modular Power Supply Introduced 09-10-2014
(PR) Fractal Design Launches Edison M Line of PSUs 10-10-2014
Netzteile mit 550 Watt im Test: Fractal Design Edison M gegen XFX XTR 23-06-2015
Fractal Design EDISON M Series 650W Power Supply Review 03-02-2015
Fractal Design Edison M Series 750W Power Supply Review 23-05-2015
Advent Calendar Day 15: Win a Fractal Design Define R6, Celsius 36 liquid cooler and Edison M 750W PSU 27-12-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*