Samsung 850 Evo 2TB

Merk Samsung
Productnaam 850 Evo 2TB
Productserie 850 Evo
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN MZ-75E2T0B/EU
MZ-75E2T0B/AM
181892
FBA_MZ-75E2T0B/EU
EAN / UPC 8806086995344
0887276081731
8082015033602
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 2000 GB, Serial ATA 600, Samsung MHX, 540 MB/s, 520 MB/s, 2.5 inch

Hardware.Info Excellent Choice Award


Samsung 850 Evo 2TB: Uitstekende 2TB SSD

Samsung heeft als eerste op consumenten gerichte SSD's met een capaciteit van 2TB op de markt gebracht. De 850 Evo biedt high-end prestaties voor een vriendelijke prijs. Een uitstekende keuze wanneer je de 2TB capaciteit nodig hebt.

Samsung 850 Evo 2TB reviews door Hardware.Info 2 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

Samsung 850 Evo 2TB / 850 Pro 2TB SSD review: 2TB grens geslecht!

6 juli 2015 - 20:20

Samsung introduceert deze week 2TB versies van haar 850 Evo en 850 Pro SSD's. Wij hebben beide SSD's uitvoerig getest.

Samsung 850 Evo 2TB video's door Hardware.Info 1 video


3D NAND SDDs roundup video review

20 oktober 2017

De laatste tijd zien we steeds meer SSD's die gebruik maken van zogenaamde 3D NAND. Maar wat houdt dat precies in, en wat zijn voor voor- en nadelen van deze technologie. In deze aflevering van Hardware.Info TV leggen we dat uit én bespreken we SSD's...

Samsung 850 Evo 2TB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Samsung 850 Evo 2TB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Samsung 850 Evo 2TB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Samsung 850 Evo 2TB nieuws 1 nieuwsbericht


CES: Samsungs 4TB-SSD's voor de zomer, 1TB-versie 950 Pro in derde kwartaal

6 januari 2016 - 11:02

Samsung heeft op de CES al verscheidene nieuwe producten aangekondigd, maar het Koreaanse merk heeft meer nieuws vrijgegeven. In een meeting met TheSSDReview heeft Samsung zijn plannen voor 2016 enigszins uit de doeken gedaan, op het gebied van Solid...

Extern nieuws 20 items


Samsung 850 EVO mSATA and 850 EVO M.2 08-01-2015
Samsung 850 EVO mSATA and 850 EVO M.2 Spotted 08-01-2015
Samsung 850 Evo M.2 500GB & 850 Evo 250GB mSATA Review 31-03-2015
TechSpot: Samsung 850 Evo M.2 & Evo 850 mSATA Review 31-03-2015
Samsung Electronics 850 EVO M.2 and 850 EVO mSATA SSDs Unveiled 01-04-2015
Samsung announces 850 Pro and 850 EVO 2TB versions 08-07-2015
Samsung boosts SSD 850 Evo and 850 Pro to 2TB capacity 06-07-2015
Samsung launches 2 TB 850 Pro and 850 EVO SSDs 07-07-2015
SSDs: Samsung 850 Evo und 850 Pro mit zwei TByte 06-07-2015
Samsung 850 EVO and 850 PRO 2TB SSDs Review 06-07-2015
SAMSUNG Launches 2 TB SSDs, 850 Pro and 850 Evo 07-07-2015
Samsung Launches 2TB 850 Pro and 850 EVO SSDs 07-07-2015
Samsung Announces 2TB 850 PRO And 850 EVO SSDs 06-07-2015
Chillblast slashes prices of Samsung 850 Evo and 850 Pro SSDs 10-06-2015
Samsung 850 Evo And 850 Pro 2TB SSD Review 13-07-2015
Samsung 850 PRO 2TB SSD Vs Samsung 850 EVO 2TB SSD 06-07-2015
Samsung 850 PRO 2TB SSD Vs Samsung 850 EVO 2TB SSD 06-07-2015
Samsung 850 EVO Shown 09-09-2014
Samsung 850 Evo im Test 08-12-2014
Samsung 850 EVO 500GB SSD Review 08-12-2014
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*