Samsung 850 Pro 2TB

Merk Samsung
Productnaam 850 Pro 2TB
Productserie 850 Pro
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN MZ-7KE2T0BW
7KE512BW
EAN / UPC 8806086860987
0887276084305
5054629811016
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 2000 GB, Serial ATA 600, Samsung MHX, 550 MB/s, 520 MB/s, 2.5 inch

Hardware.Info Ultimate Product Award


Samsung 850 Pro 2TB: Snelste Serial ATA 600 SSD

Samsung heeft als eerste op consumenten gerichte SSD's met een capaciteit van 2TB op de markt gebracht. De Samsung 850 Pro 2TB blijkt ook direct nog eens de snelste Serial ATA 600 gebaseerd SSD die we ooit hebben getest. Een relatief hoge endurance én 10 jaar garantie zijn andere pluspunten van dit product.

Samsung 850 Pro 2TB reviews door Hardware.Info 2 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

Samsung 850 Evo 2TB / 850 Pro 2TB SSD review: 2TB grens geslecht!

6 juli 2015 - 20:20

Samsung introduceert deze week 2TB versies van haar 850 Evo en 850 Pro SSD's. Wij hebben beide SSD's uitvoerig getest.

Samsung 850 Pro 2TB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Samsung 850 Pro 2TB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Samsung 850 Pro 2TB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Samsung 850 Pro 2TB nieuws 1 nieuwsbericht


CES: Samsungs 4TB-SSD's voor de zomer, 1TB-versie 950 Pro in derde kwartaal

6 januari 2016 - 11:02

Samsung heeft op de CES al verscheidene nieuwe producten aangekondigd, maar het Koreaanse merk heeft meer nieuws vrijgegeven. In een meeting met TheSSDReview heeft Samsung zijn plannen voor 2016 enigszins uit de doeken gedaan, op het gebied van Solid...

Extern nieuws 20 items


Samsung announces 850 Pro and 850 EVO 2TB versions 08-07-2015
Samsung boosts SSD 850 Evo and 850 Pro to 2TB capacity 06-07-2015
Samsung launches 2 TB 850 Pro and 850 EVO SSDs 07-07-2015
SSDs: Samsung 850 Evo und 850 Pro mit zwei TByte 06-07-2015
Samsung 850 PRO 2TB SSD Vs Samsung 850 EVO 2TB SSD 06-07-2015
Samsung 850 PRO 2TB SSD Vs Samsung 850 EVO 2TB SSD 06-07-2015
Samsung 850 EVO and 850 PRO 2TB SSDs Review 06-07-2015
SAMSUNG Launches 2 TB SSDs, 850 Pro and 850 Evo 07-07-2015
Samsung Launches 2TB 850 Pro and 850 EVO SSDs 07-07-2015
Samsung Announces 2TB 850 PRO And 850 EVO SSDs 06-07-2015
Chillblast slashes prices of Samsung 850 Evo and 850 Pro SSDs 10-06-2015
Samsung 850 Evo And 850 Pro 2TB SSD Review 13-07-2015
Samsung SSD 850 Pro mit massiven Problemen 27-02-2015
Samsung 850 Pro SSD 02-07-2014
Future of Samsung’s V-NAND Detailed – 4TB 850 Pro SSD, 850 EVO TLC and 950 Pro M.2 NVMe Incoming in 2016 23-09-2015
4TB SSDs Coming in Samsung 850 PRO and 850 EVO Series 22-09-2015
Samsung Intros 2TB 850 Pro and 850 Evo Solid State Drives 07-07-2015
Samsung Launches New 2TB SSD 850 EVO And 850 PRO Models 07-07-2015
Samsung lanserar 2TB-modeller av SSD-enheterna 850 Pro och 850 Evo 07-07-2015
Samsung launches new 2TB SSDs: Meet the 850 EVO and 850 Pro 06-07-2015
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*