TP-Link Touch P5

Merk TP-Link
Productnaam Touch P5
Productgroep Routers
MPN TOUCH P5
EAN / UPC 6935364092290
6935364092306
Alle routers

Draadloos, 802.11ac, 600 Mbit/s, 1300 Mbit/s

Hardware.Info Excellent Choice Award


TP-Link Touch P5: Goede router voor een goede prijs met handig touchscreen.

Het touchscreen op de Touch P5 voegt echt wat toe aan de router. Het vereenvoudigt de installatieprocedure en is ook na installatie nuttig. De prestaties zijn verder in het algemeen goed.

TP-Link Touch P5 reviews door Hardware.Info 4 reviews


Dit zijn de beste routers en multi-room wifi-systemen

19 mei 2018 - 05:59

Zeker nu steeds meer devices connected zijn kan het geen kwaad je huidige apparatuur eens goed te bekijken en waar nodig te vervangen. Welke router of multi-room wifi-systeem je moet hebben lees je in deze koopgids.

13 AC1900 routers review: draadloze middenklassers

8 oktober 2017 - 05:59

Het is al weer een tijdje geleden dat we je informeerden over de ontwikkelingen in routerland, dus hoog tijd voor een update. Wat zijn tegenwoordig de opties in de 100 tot 200 euro klasse en wat mag je van een dergelijk apparaat verwachten?

40 802.11ac-routers review: kies de beste router

30 mei 2016 - 05:59

De laatste grote round-up van routers is alweer even geleden. We vroegen dus alle fabrikanten om hun 802.11ac-routers naar ons testlab te sturen voor een test. In dit artikel lees je wat de beste modellen van dit moment zijn.

TP-Link Touch P5 review: touchscreen op een router

1 oktober 2015 - 05:59

De meeste vernieuwing op het gebied van routers vindt plaats op het gebied van de draadloze snelheden. TP-Link komt nu echter met een router met een touchscreen. Daar wilden we meer van weten.

TP-Link Touch P5 video's door Hardware.Info 1 video


TP-Link Touch P5 touchscreen router video review

11 december 2015

De TP-Link Touch P5 is een bijzondere 802.11ac wifi-router. Het is namelijk de eerste router met een touchscreen, waarmee het volgens de fabrikant makkelijker moet zijn om het apparaat te installeren en te beheren. Wij zoeken uit of zo'n aanraakscher...

TP-Link Touch P5 magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

TP-Link Touch P5 gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
10 sterren
Beveiliging
9 sterren
Betrouwbaarheid draadloos netwerk
10 sterren
Snelheid
9 sterren
Overbrugbare afstand
10 sterren

Schrijf een productervaring

Review door pclinde (9 maart 2016) 10 sterren

4 van de 4 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Beveiliging
9 sterren
Betrouwbaarheid draadloos netwerk
10 sterren
Snelheid
9 sterren
Overbrugbare afstand
10 sterren

Nu ook al een touchscreen op een router? Jazeker! De Touch P5 van TP-LINK bewijst dat het concept wel degelijk werkt. Daarnaast zijn de prestaties in zijn prijsklasse meer dan voldoende. Al met al een zeer leuke router voor consumenten en gebruikers die toch wat meer diepgang willen.

TP-Link Touch P5 nieuws 1 nieuwsbericht


IFA: TP-LINK Touch P5 morgen beschikbaar in Nederland

6 september 2015 - 10:48

Tijdens de Computex zagen we hem voor het eerst en op 5 juni van dit jaar schreven we er dan ook een nieuwsbericht over, de TP-Link AC1900 Touch P5. De naam van deze router geeft de meest unieke eigenschap al weg, de router beschikt namelijk over een...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*