Corsair RM850x

Alle voedingen
Merk Corsair
Productnaam RM850x
Productgroep Voedingen
MPN CP-9020093
CP-9020093-EU
CP-9020093-UK
EAN / UPC 0843591050791

850 W, 92 %, 80 Plus Gold, Modulair, 70.8 A

Hardware.Info Ultimate Product Award


Corsair RM850x: Goede voeding met alles erop en eraan

De Corsair RMx voedingen blijken bijzonder goed te presteren. Deze 850W-uitvoering is stil, geheel modulair en biedt voor minder dan 150 euro uitstekende prestaties.

Corsair RM850x reviews door Hardware.Info 3 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

750-850 watt voedingen: 39 modellen getest

19 oktober 2015 - 05:59

Voor meer dan een zware videokaart heb je in principe een voeding nodig die een hoger continu vermogen biedt dan 650 watt. De 36 voedingen die in deze test bieden dat, en meer.

Corsair RM750x / RM850x / RM1000x review: afgeslankte RM met prima prestaties

29 september 2015 - 15:00

Corsairs nieuwe RM-serie Gold-voedingen belooft veel waar te leveren voor een beperkte prijs. Weet het deze belofte waar te maken?

Corsair RM850x magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Corsair RM850x gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Corsair RM850x geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Corsair RM850x nieuws 1 nieuwsbericht


Corsair verlengt garantie van selecte voedingen tot 10 jaar

8 april 2016 - 19:10

Corsair heeft naar eigen zeggen volledig vertrouwen in zijn producten en laat dat vandaag nog eens blijken. Het bedrijf gaat namelijk de garantie van een aantal voedingen verlengen van het huidige 7-jarig termijn naar een periode van 10 jaar. Het gaa...

Extern nieuws 4 items


Review: Corsair RM850x 29-09-2015
Corsair RM850x White PSU Review 05-12-2017
Corsair RM850x White Edition PSU 21-11-2017
Corsair Announces White Color Option for RM750x and RM850x Power Supplies 28-07-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*