Corsair Strafe RGB Cherry MX Silent

Merk Corsair
Productnaam Strafe RGB Cherry MX Silent
Productgroep Toetsenborden
MPN CH-9000121-NA
EAN / UPC 0843591068024
Alle toetsenborden

Toetsenbord, Qwerty US, Mechanisch toetsenbord

Hardware.Info Innovation Award


Corsair Strafe RGB Cherry MX Silent: Voor wie mechanisch én stil wil typen.

Hij is niet goedkoop, maar dan heb je wel heel bijzondere toetsen: mechanisch, en toch stil. Het scheelt een heel stuk met standaard rode Cherry MX schakelaars, dat is zeker. RGB-verlichting is het tweede onderscheidende punt ten opzichte van de 'gewone' Strafe. De schakelaas beloonden we met een Innovation Award.

Corsair Strafe RGB Cherry MX Silent reviews door Hardware.Info 3 reviews


Ramplanken round-up: 22 mechanische toetsenborden vergeleken

14 oktober 2017 - 05:59

Mechanische toetsenborden zijn ongekend populair, bij gamers én bij fabrikanten. Het aanbod in de markt is sinds onze laatste round-up weer fors toegenomen. Tijd voor een nieuwe vergelijking van 22 modellen.

Mechanische toetsenborden review: tobo’s voor pro’s

10 maart 2016 - 05:59

Mechanische toetsenborden lijken onverminderd populair. Voor deze nieuwe vergelijkingstest ontvingen we maar liefst 15 exemplaren van 11 verschillende fabrikanten.

Corsair Strafe Red en RGB Silent review: bling borden

11 november 2015 - 05:59

Corsair timmert vrolijk aan de weg met zijn mechanische toetsenborden. De afgelopen tijd ontvingen we de Strafe en de Strafe RGB Silent - met name die laatste wekte onze belangstelling.

Corsair Strafe RGB Cherry MX Silent video's door Hardware.Info 1 video


Mechanische toetsenborden roundup video review

1 januari 2016

Mechanische toetsenborden worden steeds populairder, met als gevolg dat ook steeds meer fabrikanten dit soort keyboards leveren. Wij testten een groot aantal modellen van onder andere Logitech, Corsair, SteelSeries, G.Skill, Roccat, Cherry, MSI en Oz...

Reviews op Tweakers 1 review


.Build - Maak je eigen toetsenbord

2 januari 2018 - 06:00

Als je zelf je toetsenbord bouwt, ben je niet gebonden aan wat een fabrikant voor je bepaalt. Maar de beste motivatie om zelf te bouwen is de simpelste: het is gewoon leuk.

Corsair Strafe RGB Cherry MX Silent magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Corsair Strafe RGB Cherry MX Silent gebruikerservaringen 2 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 2 gebruikerservaringen
10 sterren
Aanslag
10 sterren
Degelijkheid
10 sterren
Toetsindeling
9 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door Foritain (7 januari 2016) 10 sterren

14 van de 14 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Aanslag
10 sterren
Degelijkheid
9 sterren
Toetsindeling
9 sterren

Corsair, Cherry MX Silent switches, RGB verlichting en een polssteun: Dat kan toch bijna niet mis gaan? We gaan snel een kijkje nemen naar Corsair hun nieuwe Strafe RGB en de nieuwe exclusive switches van Cherry waar ze de komende periode het alleenrecht op zullen hebben.

Review door DavidBB (3 oktober 2015) 10 sterren

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Aanslag
9 sterren
Degelijkheid
10 sterren
Toetsindeling
9 sterren

Inleiding Corsair toont altijd innovatie met hun producten. En toch was de Strafe RGB geen verrassing, de Strafe is tenslotte al een tijdje op de markt en net als de K70 en K90 komen ze daarna met een RGB versie. Maar in samenwerking met Cherry hebben ze een nieuwe red switch ontworpen. Namelijk de...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*