Kingston KC400 256GB

Alle harde schijven/ssd's
Merk Kingston
Productnaam KC400 256GB
Productserie KC400
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN SKC400S37/256G
EAN / UPC 0740617251463

SSD, 256 GB, Serial ATA 600, Phison PS3110, 550 MB/s, 540 MB/s, 2.5 inch

Kingston KC400 256GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

250GB SSD review: 33 modellen vergeleken

9 januari 2017 - 05:59

Wil je een snelle schijf zonder al teveel uit te geven, dan is 250GB ssd tegenwoordig een prima optie. Er valt veel te kiezen in dit betaalbare segment, met uiteenlopende prijzen en prestatieniveaus. In dit artikel vergelijken we daarom 31 ssd’s met...

[Pro] Kingston SSDNow KC400 SSD review: sneller werken

9 mei 2016 - 15:00

Op CES introduceerde Kingston een nieuwe serie SSD's voor zakelijk gebruik. Gewapend met vijf jaar garantie trekt de Kingston SSDNow KC400 ten strijde, wij zijn benieuwd naar de prestaties.

Kingston KC400 256GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Kingston KC400 256GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Kingston KC400 256GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Kingston KC400 256GB nieuws 1 nieuwsbericht


CES: Zakelijke KC400 SSD's met databeveiliging bij Kingston

7 januari 2016 - 17:44

Kingston heeft tijdens de CES zijn assortiment SSD's uitgebreid met de KC400, die voornamelijk de zakelijke kant van de markt moet bedienen. Dat doet het apparaat onder andere met gegevensbescherming, bijvoorbeeld in de vorm van SmartECC om gegevens...

Extern nieuws 8 items


Kingston SSDNow KC400 512GB SSD Review 28-09-2016
Kingston Launches Phison based SSDNow KC400 Series 07-01-2016
Kingston Digital KC400 SSD Announced 08-01-2016
Kingston Announces SSDNow KC400 Series 07-01-2016
(PR) Kingston Announces SSDNow KC400 Series 07-01-2016
Kingston Announces SSDNow KC400 Series 09-01-2016
Kingston Targets Enterprise Clients with KC400 SSDs 06-01-2016
Kingston Launches SSDNow KC400 Buisness-Class SSD 06-01-2016
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*