Samsung 750 Evo 250GB

Merk Samsung
Productnaam 750 Evo 250GB
Productserie 750 Evo
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN MZ-750250BW
MZ-750250Z
EAN / UPC 8806088101781
0887276126500
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 250 GB, Serial ATA 600, Samsung MGX (S4LN062X01), 540 MB/s, 520 MB/s, 2.5 inch

Hardware.Info Excellent Choice Award


Samsung 750 Evo 250GB: Nauwelijks langzamer dan de 850 Evo, wel goedkoper!

Met de 750 Evo biedt Samsung een gulden middenweg tussen echte budget-SSD's als de Crucial BX200 en OCZ Trion 150, die consequent fors minder presteren, en high-end SSD's als de 950 Pro en Intel SSD 750. Daarmee neemt hij eigenlijk de rol van de 850 Evo over, maar dan bij een lager prijsniveau.

Samsung 750 Evo 250GB reviews door Hardware.Info 4 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

250GB SSD review: 33 modellen vergeleken

9 januari 2017 - 05:59

Wil je een snelle schijf zonder al teveel uit te geven, dan is 250GB ssd tegenwoordig een prima optie. Er valt veel te kiezen in dit betaalbare segment, met uiteenlopende prijzen en prestatieniveaus. In dit artikel vergelijken we daarom 31 ssd’s met...

Workshop SSD upgrade: Geef je laptop een tweede leven

18 december 2016 - 05:59

Dat een SSD een bestaande laptop een tweede leven kan geven hebben we al meermaals geschreven. In dit artikel tonen we het ook echt aan: wij voorzagen vier oudere laptops van een SSD-upgrade en sommige taken gaan ineens 5x zo snel!

Samsung 750 Evo 120 en 250 GB SSD review: het goedkopere broertje

17 april 2016 - 05:59

De concurrentie is hard in SSD-land. Samsung introduceert een nieuwe serie, de 750 Evo, die het segment onder de populaire 850 Evo moet aanspreken. Een geslaagde poging?

Samsung 750 Evo 250GB video's door Hardware.Info 1 video


8TB harddisks, 2TB mobiele harddisk en goedkope SSD's

13 mei 2016

In deze aflevering bekijken we vier heel verschillende storage apparaten. Allereerst bespreken we twee 8 TB harddisks van Seagate en Western Digital, een 2 TB notebook harddisk Seagate en een nieuwe goedkope SSD van Samsung.

Samsung 750 Evo 250GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Samsung 750 Evo 250GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Samsung 750 Evo 250GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Samsung 750 Evo 250GB nieuws 1 nieuwsbericht


Samsung introduceert goedkopere 750 Evo-serie SSD's

21 februari 2016 - 21:09

De in november aangekondigde Samsung 750 Evo-serie SSD's zijn nu beschikbaar. De goedkopere lijn SSD's met TLC-NAND was al in China en Japan te koop, maar nu dus ook bij ons. Kenmerkend voor de 750 Evo-serie is dat deze volledig zelf door Samsung in...

Extern nieuws 20 items


Samsung 840 Evo (750GB) 31-07-2013
SAMSUNG Releases 500GB 750 Evo SSD 27-05-2016
Samsung 840 EVO 750GB 05-11-2013
Samsung 840 EVO 750GB SSD Review 25-07-2013
Review: Samsung 750 EVO 500GB SSD 14-06-2016
Samsung officially launches the 750 EVO SSD 18-02-2016
Samsung Releases 750 EVO SATA SSD 17-02-2016
Samsung SSD 750 Evo review - CNET 08-06-2016
Samsung 750 EVO 500GB SSD review 14-06-2016
Review: Samsung SSD 840 EVO (750GB) 07-08-2013
Samsung 750 EVO SSD Review 18-02-2016
Samsung 750 EVO 500GB SSD Review 03-07-2016
Samsung 750 Evo Review (SSD) 08-06-2016
Samsung 840 EVO SSD 750GB 20-10-2013
Samsung SSD 750 Evo im Test: Mit der 850 Evo ohne 3D-NAND in den Preiskampf 07-06-2016
Samsung Electronics Expands 750 EVO SSD Series 25-05-2016
Samsung adds 500GB model to the 750 EVO SSD lineup 25-05-2016
Samsung Unveils Affordable 750 EVO Series SSDs 25-05-2016
(PR) Samsung Announces SSD 750 EVO 500GB 25-05-2016
Samsung SSD 750 EVO SATA Solid State Drive Review 20-09-2016
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*